Ліниві вареники - це ідеальний варіант простого швидкого обіду на кожен день. Готувати такі вареники досить легко. Рецепт простий і зрозумілий, страва більш ніж бюджетна, а результат вищий за всякі похвали.
Картопля - 700 г Борошно - 200 г Яйця – 2 шт. Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія вершкове - 50 г Зелень петрушки – за смакомКартоплю чистимо і відварюємо у підсоленій воді до готовності. .
Вводимо борошно, що просіює, і замішуємо тісто, спочатку ложкою. А потім руками прямо на столі.
Готове тісто залишаємо полежати на столі (накрийте плівкою) хвилин 15.
Розробити картопляне тісто можна двома способами. Розкачати в джгут і нарізати на шматочки. А можна кожен шматочок скачати в кульку (невелику ковбаску) і за допомогою пляшки зробити відмітку у вигляді ніжки. Просто трохи притиснути та прибрати. Грибочок готовий!
Відварюємо вареники у підсоленій воді, хвилин 5-6 після закипання. Варити краще партіями.
Тарифи на воду раптово перепишуть: 100 гривень за куб у комунальних платежах
45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу
Чому абрикос цвіте марно: один весняний день, що вбиває 90% майбутнього врожаю
Повітряний шок-торт "Їжа богів": на смак як свято, у приготуванні - як прогулянка
Готові грибочки поливаємо ароматним маслом із петрушкою.
