- перець розрізати навпіл і вичистити серцевину з насінням;
- з помідорів видаляємо плодоніжки та розрізаємо;
- цибулю та часник очистити від шкірки.
Перелийте вміст блендера до помідорів.
Додайте в каструлю сіль, цукор і влийте рослинну рафіновану олію.
Перемішайте все та відправте каструлю на плиту. Після закипання вогонь зменште до мінімального та варіть аджику близько 30 хвилин (періодично помішуйте). За п'ять хвилин до готовності додайте до помідорів сухий базилік. Наприкінці влийте оцет, залиште покипіти близько хвилини і зніміть соус з вогню.
Гарячу аджику розкладіть по стерильним баночкам, закатайте кришками і переверніть верх дном.
Закутайте теплим пледом або рушником і залиште до повного остигання при кімнатній температурі. Потім приберіть банки в комору, льох або на нижню поличку в холодильнику для тривалого зберігання.
Читайте також:
Король Чарльз підколов Меланію Трамп через капелюх-НЛО: реакція першої леді США розсмішила всіх
Українців шокують шалені штрафи за дім у селі: як не втратити сотні тисяч гривень на своєму будинку
Кошачий гангстер: у Таїланді кішку арештували за напад на поліцію
Чому не можна садити яблуню на старе місце: правда, яка врятує ваш садок
Це дуже тривожний дзвіночок: що означає, якщо на вашій ділянці почав рости чистотіл
Господиням на замітку: у якому посуді не можна варити варення - вже за тиждень воно у вас скисне