Яйце 6 шт.
Бекон 200 г
Ананас 0,5 шт.
Цибуля-порей (тільки біла частина) 1 шт.
Перець чилі червоний 2 шт.
Рослинна олія 2 ст.л.
Сіль за смаком
Свіжий чорний перець за смаком
важливо!
  • Для омлету підійде й консервований ананас.
  • Порей можна замінити солодкою червоною цибулею (його ще називають кримською).
  • Замість бекону можна додати шинку або замінити м'ясні продукти тертим сиром.

Розігрійте духовку до 150 °С.

Очистіть ананас від шкірки, виріжте тверду серцевину. Наріжте м'якоть невеликими кубиками. Гострий перець розріжте вздовж, видаліть насіння, наріжте смужками стручки. Поріжте тонкими кільцями. Бекон наріжте невеликими шматочками. Яйця збийте та посоліть.

Розігрійте олію у великій сковороді, покладіть ананас, чилі та порей. Готуйте, постійно помішуючи, 3-4 хв.

У цей час обсмажте на іншій сковороді бекон до утворення шкварок.

Перекладіть бекон разом з жиром, що витопився, на сковороду до ананасової суміші, відразу ж влийте яйця і швидко перемішайте. Поставте омлет у духовку та готуйте 5–6 хв. Подавайте, посипавши чорним перцем.

Читайте також:

Популярні новини зараз

"Київстар" повністю відключить інтернет

"Легше з хлопцями, цікавіше з дівчатами": MELOVIN чесно розповів про особисте життя і біль після зради

Нескінченні графіки відключення світла: чи буде повний блекаут в Україні взимку

Українців змусять міняти паспорти: інакше за кордон не виїхати

Показати ще

Усі подумають, що це пиріг із ресторану: рецепт ситного іспанського омлету з молодою картоплею

Швидко та дуже ситно: рецепт незвичайного бутерброду у омлеті з помідором