Салат «Мисливський» - чудовий мікс із літніх овочів, який стане свіжим та ароматним доповненням до будь-якої страви. Цей традиційний український рецепт простий у приготуванні та ідеально підходить для збереження смаків сезону.

Інгредієнти:

Білокачанна капуста - 1 кг.

Морква – 1 кг.

Огірки – 1 кг.

Болгарський перець – 1 кг.

Популярні новини зараз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Цибуля - 1 кг.

Помідори – 3 кг.

Цукор - 1 стакан.

Сіль - 90 г.

Олія - ​​250 г.

Чорний перець (8-10 горошин) – 8 шт.

Лавровий лист - 5 шт.

Оцет (9%) – 150 мл.

Мисливський салат

Приготування:

Ретельно вимийте усі овочі. Моркву та огірки наріжте кружальцями, а капусту нашаткуйте соломкою. Цибулю і болгарську наріжте півкільцями, помідори - кружальцями.

У великій каструлі викладіть овочі шарами, починаючи з моркви. Злегка притискайте кожен шар, щоб вони були щільними.

Змішайте масло, оцет, цукор, сіль, чорний перець та лавровий лист, щоб вийшла заправка.

Як тільки овочі закиплять у каструлі, полийте їх заправкою і ретельно перемішайте.

Продовжуйте готувати салат протягом 5 хвилин після того, як він закипить.

Після цього негайно перекладіть гарячий салат у стерилізовані банки та закрийте їх кришками.

Щоб він зберігся, стерилізуйте банки об'ємом 0,5 л протягом 5 хвилин, а банки об'ємом 1 л протягом 10 хвилин.

За цим рецептом вийде близько 7 літрів смачного салату на зиму.

Читайте також:

Так готують на Закарпатті: як зварити легендарний Бограч за рецептом наших дідів

Краще кабачкової ікри: революційний рецепт консервації з перестиглих огірків на зиму

Смачніше за будь-який торт: рецепт пирога з бананами на швидку руку – пухнасті ласощі до будь-якого столу