Ранкові бутерброди - це традиція багатьох українців, а хтось їх їсть, як перекус протягом дня. Але не обов'язково завжди мазати хліб олією та викладати туди сир та ковбасу.
Так, можна використати смачну намазку і це не "Пікнік" з грибами, а дещо навіть смачніше. Записуйте рецепт яєчного паштету.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
масло вершкове - 30 г;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 150 г;
сіль - ⅓ ч.л.
Приготування яєчного паштету:
1. Відварюємо круто яйця, нарізаємо невеликим кубиком цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, підсушуємо волоський горіх.
2.В блендер викладаємо очищені яйця, цибулю, горіхи, масло вершкове, часник, сіль і ретельно збиваємо до однорідної маси. Можна додати суміш перед збиванням чорний мелений перець.
До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки
Мобілізація забере кожного: ТЦК "зіллються" з податковою, "ухилянтам" не залишать шансів
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році
3.Подавати яєчний паштет варто на чорному підсушеному хлібі. Це гарний варіант сніданку для тих, кого не приваблює звичайний омлет чи яєчня.
Читайте також:
Справжнє закарпатське смакота: рецепт квашених баклажанів з хрусткою капустою .
Справжня грузинська смакота: рецепт апетитного салату із запеченими баклажанами, фетою та помідорами.
