Ранкові бутерброди - це традиція багатьох українців, а хтось їх їсть, як перекус протягом дня. Але не обов'язково завжди мазати хліб олією та викладати туди сир та ковбасу.
Так, можна використати смачну намазку і це не "Пікнік" з грибами, а дещо навіть смачніше. Записуйте рецепт яєчного паштету.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
масло вершкове - 30 г;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 150 г;
сіль - ⅓ ч.л.
Приготування яєчного паштету:
1. Відварюємо круто яйця, нарізаємо невеликим кубиком цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, підсушуємо волоський горіх.
2.В блендер викладаємо очищені яйця, цибулю, горіхи, масло вершкове, часник, сіль і ретельно збиваємо до однорідної маси. Можна додати суміш перед збиванням чорний мелений перець.
Король Чарльз підколов Меланію Трамп через капелюх-НЛО: реакція першої леді США розсмішила всіх
Мінімальна зарплата на межі: що буде з доходами українців до кінця 2025 року
Тейлор Свіфт поза судом: чому суперзірка не стане свідком у скандальній справі Лайвлі-Бальдоні
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
3.Подавати яєчний паштет варто на чорному підсушеному хлібі. Це гарний варіант сніданку для тих, кого не приваблює звичайний омлет чи яєчня.
Читайте також:
Справжнє закарпатське смакота: рецепт квашених баклажанів з хрусткою капустою .
Справжня грузинська смакота: рецепт апетитного салату із запеченими баклажанами, фетою та помідорами.