Ранкові бутерброди - це традиція багатьох українців, а хтось їх їсть, як перекус протягом дня. Але не обов'язково завжди мазати хліб олією та викладати туди сир та ковбасу.
Так, можна використати смачну намазку і це не "Пікнік" з грибами, а дещо навіть смачніше. Записуйте рецепт яєчного паштету.

Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
масло вершкове - 30 г;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 150 г;
сіль - ⅓ ч.л.
Приготування яєчного паштету:
1. Відварюємо круто яйця, нарізаємо невеликим кубиком цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, підсушуємо волоський горіх.
2.В блендер викладаємо очищені яйця, цибулю, горіхи, масло вершкове, часник, сіль і ретельно збиваємо до однорідної маси. Можна додати суміш перед збиванням чорний мелений перець.
Маша Єфросиніна розставила всі крапки про зраду чоловіка: "У мене щодня новий образ – навіщо йому ще хтось?"
Як виростити смородину з ягодами розміром із вишню: зробіть це до 25 квітня
Домашнє вівсяне печиво: ароматне, розсипчасте, як у бабусі на дачі, рецепт з дитинства
Велике церковне свято – Благовіщення: відключіть світло сьогодні і навіщо їсти рибу та пити вино
3.Подавати яєчний паштет варто на чорному підсушеному хлібі. Це гарний варіант сніданку для тих, кого не приваблює звичайний омлет чи яєчня.
Читайте також:
Справжнє закарпатське смакота: рецепт квашених баклажанів з хрусткою капустою .
Справжня грузинська смакота: рецепт апетитного салату із запеченими баклажанами, фетою та помідорами.