Ранкові бутерброди - це традиція багатьох українців, а хтось їх їсть, як перекус протягом дня. Але не обов'язково завжди мазати хліб олією та викладати туди сир та ковбасу.

Так, можна використати смачну намазку і це не "Пікнік" з грибами, а дещо навіть смачніше. Записуйте рецепт яєчного паштету.

Яєчний паштет, кадр з відео

Інгредієнти:

яйця - 4 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
масло вершкове - 30 г;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 150 г;
сіль - ⅓ ч.л.

Приготування яєчного паштету:

1. Відварюємо круто яйця, нарізаємо невеликим кубиком цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, підсушуємо волоський горіх.

2.В блендер викладаємо очищені яйця, цибулю, горіхи, масло вершкове, часник, сіль і ретельно збиваємо до однорідної маси. Можна додати суміш перед збиванням чорний мелений перець.

Популярні новини зараз

До 10 години без світла: в Україні нові графіки відключення світла, ще й погода дається взнаки

Мобілізація забере кожного: ТЦК "зіллються" з податковою, "ухилянтам" не залишать шансів

6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК

Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році

Показати ще

3.Подавати яєчний паштет варто на чорному підсушеному хлібі. Це гарний варіант сніданку для тих, кого не приваблює звичайний омлет чи яєчня.

Читайте також:

Справжнє закарпатське смакота: рецепт квашених баклажанів з хрусткою капустою .

Справжня грузинська смакота: рецепт апетитного салату із запеченими баклажанами, фетою та помідорами.