Спека за вікном трохи спала, а отже, можна починати використовувати духовку, не боячись задихнутися від високих температур.
Тим більше, що незабаром осінь і так хочеться якоїсь затишної випічки до чаю. Ми знайшли для вас дуже простий і швидкий рецепт здобних цукрових равликів з сиру. Вони настільки смачні, що навіть крихти не залишиться вже через півгодини після приготування.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
яйце - шт.;
ванільний цукор - 10 г;
цукор - 60 г;
кефір - 100 мл;
рослинна олія - 50 мл;
сіль - щіпка;
борошно - 300 г;
сода - ½ ч.л.
Приготування сирних равликів:
1. Сир змішуємо з яйцем, ванільним цукром, звичайним цукром і кефіром. Додаємо в суміш рослинну олію та сіль, ретельно все перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно, соду і замішуємо м'яке та еластичне тісто.
2. Ділимо тісто на 16 частин, формуємо невеликі кульки. Розкочуємо кожну кульку в коржик, посипаємо цукром.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
3.Згортаємо коржик у трубочки, створюємо невеликий равлик. Аналогічно працюємо з іншими коржами. Занурюємо всі равлики в цукор, викладаємо на лист, застелений пергаментом. Випікаємо равлики при 180 градусах 20-25 хвилин.
Читайте також:
Його закривають на зиму, але першу банку відкривають на другий день: рецепт салату з баклажанів по-татарськи .
Банку захочеться відкрити вже завтра : рецепт швидкої квашеної капусти у найсмачнішому маринаді .
Яєчний паштет замість магазинної намазки: рецепт на сніданок та перекус.