Коли копійчані молоденькі кабачки на ринку в такому достатку як зараз, то гріх не вистачати їх оберемками.
важливо!
- Плавлений сир краще брати хорошої якості та високої жирності, щоб він легко плавився при нагріванні.
- За бажанням плавлений сир можна замінити будь-яким твердим легкоплавким сиром.
Розбийте яйця в глибоку миску і збовтайте віночком до однорідності.
Моркву очистіть та вимийте. Її також потрібно натерти на середній тертці та відправити до яєчно-кабачкової маси. Перемішайте.
Для зручності перелийте яєчно-овочеву масу в ківш із носиком або мірну склянку, щоб було зручно виливати на сковороду. Хоча можна обійтися і ополоником.
Сковороду добре розігрійте на середньому вогні.
важливо!
Що категорично не можна везти до Польщі: митники шокують своїми правилами
"Я ледь не вбив свою дитину": шокуюче зізнання Каньє Веста про дочку від Кім Кардаш’ян
Країна готується до депортацій біженців: 120 тисяч українців можуть опинитися поза законом
У Києві засікли легендарний Porsche 1979 року за пів мільйона: кажуть, він належить скандальному депутату
- Якщо сковорода з гарним антипригарним покриттям, її можна нічим не змащувати.
- Якщо ж не впевнені як своє покриття - змастіть дно сковороди невеликою кількістю олії.
Вилийте на сковороду приблизно третину омлетної маси та розрівняйте, акуратно нахиляючи сковороду убік. Готуйте на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини до схоплювання омлетної маси.
Зменште вогонь до мінімуму. Плавлений сир наріжте брусками. Приблизно по центру викладіть сир, не доходячи до країв приблизно 1,5-2 см.
Акуратно поверніть омлет із сиром у трубочку за допомогою двох лопаток.
Влийте в сковороду ще третину омлетної маси так, щоб вона покрила "язичок". Готуйте ще кілька хвилин, до схоплювання.
Закрутіть у рулет, залишаючи "язичок", і влийте третю порцію омлету. Готуйте 2-3 хвилини, щоб верхній шар добре схопився.
Лопатками закрутите в рулет.