Коли копійчані молоденькі кабачки на ринку в такому достатку як зараз, то гріх не вистачати їх оберемками.

Кабачок - 1 шт. (200 г) Морква – 1 шт. (70 г) Яйця – 4 шт. Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Сир плавлений – 1 шт. (100 г) Олія (для смаження) - 1-2 ст. ложки (30 мл)

важливо!

  • Плавлений сир краще брати хорошої якості та високої жирності, щоб він легко плавився при нагріванні.
  • За бажанням плавлений сир можна замінити будь-яким твердим легкоплавким сиром.

Розбийте яйця в глибоку миску і збовтайте віночком до однорідності.

Кабачок вимийте і відріжте кінчики. Його потрібно натерти на середній тертці і додати до миски з яєчною масою. Перемішайте.

Моркву очистіть та вимийте. Її також потрібно натерти на середній тертці та відправити до яєчно-кабачкової маси. Перемішайте.
Приправте сіллю та меленим чорним перцем.

Для зручності перелийте яєчно-овочеву масу в ківш із носиком або мірну склянку, щоб було зручно виливати на сковороду. Хоча можна обійтися і ополоником.

Сковороду добре розігрійте на середньому вогні.

важливо!

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще
  • Якщо сковорода з гарним антипригарним покриттям, її можна нічим не змащувати.
  • Якщо ж не впевнені як своє покриття - змастіть дно сковороди невеликою кількістю олії.

Вилийте на сковороду приблизно третину омлетної маси та розрівняйте, акуратно нахиляючи сковороду убік. Готуйте на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини до схоплювання омлетної маси.

Зменште вогонь до мінімуму. Плавлений сир наріжте брусками. Приблизно по центру викладіть сир, не доходячи до країв приблизно 1,5-2 см.

Акуратно поверніть омлет із сиром у трубочку за допомогою двох лопаток.

Прокрутіть рулет ще раз, залишаючи невеликий "язичок".

Влийте в сковороду ще третину омлетної маси так, щоб вона покрила "язичок". Готуйте ще кілька хвилин, до схоплювання.

Закрутіть у рулет, залишаючи "язичок", і влийте третю порцію омлету. Готуйте 2-3 хвилини, щоб верхній шар добре схопився.

Лопатками закрутите в рулет.

Подавайте кабачковий омлет-рулет із плавленим сиром до столу, за бажанням прикрасивши зеленню.

Читайте також:

Дуже швидко та дуже апетитно: рецепт гавайського омлету на кожен день

Усі подумають, що це пиріг із ресторану: рецепт ситного іспанського омлету з молодою картоплею

Швидко та дуже ситно: рецепт незвичайного бутерброду у омлеті з помідором