Домашні бананове морозиво - це чудові і корисні ласощі, які легко приготувати і налаштувати за своїм смаком. За допомогою лише кількох простих інгредієнтів ви можете приготувати освіжаючий десерт, який не тільки смачний, але й насичений поживними речовинами.
Природна насолода стиглих бананів у поєднанні з кремоподібністю молока і тонким смаком меду або кленового сиропу робить це морозиво чудовою альтернативою покупним варіантам, які часто містять доданий цукор та штучні інгредієнти.
Інгредієнти:
Стиглі банани: 4-5 шт.
Молоко: 100 мл.
Мед або кленовий сироп: за смаком.
Після Козловського вполювала Цибульську: Наталя Могилевська знову оскандалилась з поцілунком
"Мовчати не збираюся": Оля Полякова заявила, що не здасться у боротьбі за право виступити на "Євробаченні"
Ціновий сюрприз: один продукт раптово подешевшав в Україні майже на 20%
"Ти першою подзвонила": Козловський розставив усі крапки над "і" після гарячого поцілунку з Могилевською
Покроковий рецепт:
Очистіть банани та наріжте їх кружечками. Викладіть їх на деко і заморозьте на 4-6 годин.
Перекладіть заморожені скибочки банана в блендер, додайте молоко та мед або кленовий сироп до смаку. Змішайте до отримання однорідної та кремової маси.
Ось і все, ви можете насолоджуватись морозивом як є або додати начинки, такі як свіжі ягоди, горіхи або тертий шоколад для додаткового смаку.
Читайте також:
Ідеально підійде осінні вечори: рецепт ніжної сирної запіканки з яблуками та морквою
Божественна баклажанна ікра на зиму: рецепт, після якого забудете про кабачкову
Навіть три порції буде мало: рецепт соковитого пирога з капустою на сковороді за кілька хвилин
