Готуємо усі необхідні продукти.

Фарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 250 г Баклажани - 400 г Цибуля ріпчаста - 150 г Часник - 2 зубчики Сир плавлений - 140 г Петрушка свіжа – 15 г Сіль - 1/3 ч. ложка (за смаком) Перець чорний мелений - щіпка Трави прованські сушені – 1 ч. ложка. Олія - ​​30 мл

Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.

У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю 3-5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.

Додаємо фарш.

Присмачуємо прованськими травами та чорним перцем.

Перемішуємо і обсмажуємо, розбиваючи грудочки, приблизно 10 хвилин до підрум'янювання фаршу.

У баклажанів відрізаємо краї. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками зі сторонами 1,5-2 см. Додаємо баклажани в сковороду.

Популярні новини зараз

"Краще дайте Україні зброї": Лайма Вайкуле емоційно звернулася до світу зі сцени свого фестивалю

Пекельний серпень: де в Україні літо увімкне режим "сауна" вже за декілька днів

Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки

Продуктовий нокаут: на українців чекає новий "ціновий аперкот", до чого готуватись в супермаркетах

Показати ще

Здоровий.

Обсмажуємо все разом, помішуючи приблизно 5-7 хвилин, до м'якості баклажанів.

Плавлений сир натираємо на великій тертці та додаємо до сковороди.

Часник очищаємо, подрібнюємо ножем. Додаємо до сковороди.

Готуємо на маленькому вогні до розплавлення сиру приблизно 2 хвилини.

Петрушка подрібнюємо і додаємо в сковороду.

Перемішуємо та вимикаємо вогонь.

Баклажани, тушковані з фаршем і плавленим сиром, подаємо самостійно - з коржом або скибочками хліба, а також з гарніром з круп або макаронів.