Готуємо усі необхідні продукти.
Фарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 250 г Баклажани - 400 г Цибуля ріпчаста - 150 г Часник - 2 зубчики Сир плавлений - 140 г Петрушка свіжа – 15 г Сіль - 1/3 ч. ложка (за смаком) Перець чорний мелений - щіпка Трави прованські сушені – 1 ч. ложка. Олія - 30 млЦибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю 3-5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.
Додаємо фарш.
Присмачуємо прованськими травами та чорним перцем.
У баклажанів відрізаємо краї. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками зі сторонами 1,5-2 см. Додаємо баклажани в сковороду.
"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення
Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя
Тирса в компості: 3 головні помилки городників і як перетворити їх на садове золото
Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива
Здоровий.
Обсмажуємо все разом, помішуючи приблизно 5-7 хвилин, до м'якості баклажанів.
Плавлений сир натираємо на великій тертці та додаємо до сковороди.
Готуємо на маленькому вогні до розплавлення сиру приблизно 2 хвилини.
Петрушка подрібнюємо і додаємо в сковороду.
Перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Баклажани, тушковані з фаршем і плавленим сиром, подаємо самостійно - з коржом або скибочками хліба, а також з гарніром з круп або макаронів.