Готуємо усі необхідні продукти.
Фарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 250 г Баклажани - 400 г Цибуля ріпчаста - 150 г Часник - 2 зубчики Сир плавлений - 140 г Петрушка свіжа – 15 г Сіль - 1/3 ч. ложка (за смаком) Перець чорний мелений - щіпка Трави прованські сушені – 1 ч. ложка. Олія - 30 млЦибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю 3-5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.
Додаємо фарш.
Присмачуємо прованськими травами та чорним перцем.
У баклажанів відрізаємо краї. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками зі сторонами 1,5-2 см. Додаємо баклажани в сковороду.
Не сій на біду: два дні у квітні, коли навіть кактус не зійде
Повітряний десерт зі згущеного молока: як приготувати молочний мармелад за хвилину, зникає ще швидше
Дзвінок, на який чекають у Кремлі: чому Трамп поки не поспішає спілкуватися з Путіним
Від дружини до коханки: як знак Зодіаку визначає вашу роль у стосунках"
Здоровий.
Обсмажуємо все разом, помішуючи приблизно 5-7 хвилин, до м'якості баклажанів.
Плавлений сир натираємо на великій тертці та додаємо до сковороди.
Готуємо на маленькому вогні до розплавлення сиру приблизно 2 хвилини.
Петрушка подрібнюємо і додаємо в сковороду.
Перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Баклажани, тушковані з фаршем і плавленим сиром, подаємо самостійно - з коржом або скибочками хліба, а також з гарніром з круп або макаронів.