Кожен, хто переймається своїм здоров'ям, знає, що білокачанна капуста - дуже корисний овоч. Ще б пак, вона стабілізує соки в організмі людини, заспокоїть роздратовані слизові і сприяє балансу в мікрофлорі. А ще в капусті міститься велика кількість вітаміну К, який відповідає за регенерацію тканин та кісток. Також він дуже корисний для здоров'я зубів та стану печінки.
Приготуйте усі необхідні продукти.
Капуста білокачанна - 600 г Олія - 50 мл Сушений червоний перець гострий – 0,25 шт. Лимон - 1 шт. Цукор - 1 ч.л. Сіль - за смакомГострий сушений перець необхідно потовкти у ступці. Якщо у вас свіжий перець, то дрібно наріжте.
Видавіть із лимона сік.
Капусту наріжте кубиками.
Залийте капустяні кубики окропом і залиште на 2 хвилини.
"Не думав - підеш служити": навіщо мобілізують чоловіків 50+ та куди їх відправляють
Рятуємо помідори від тріщин: літній лайфгак із содою, який працює
Чому в малині заводяться черв'ячки: жуків ловити треба, а не скаржитися
Злата Огнєвіч показала весілля з відомим співаком, Решетній привітав: "Вже не Холостячка"
Злийте з капусти воду.
Заправте капусту лимонним соком і залийте гарячою олією зі спеціями.
Залишіть маринуватися на 4 години.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"