Кожен, хто переймається своїм здоров'ям, знає, що білокачанна капуста - дуже корисний овоч. Ще б пак, вона стабілізує соки в організмі людини, заспокоїть роздратовані слизові і сприяє балансу в мікрофлорі. А ще в капусті міститься велика кількість вітаміну К, який відповідає за регенерацію тканин та кісток. Також він дуже корисний для здоров'я зубів та стану печінки.
Приготуйте усі необхідні продукти.
Капуста білокачанна - 600 г Олія - 50 мл Сушений червоний перець гострий – 0,25 шт. Лимон - 1 шт. Цукор - 1 ч.л. Сіль - за смакомГострий сушений перець необхідно потовкти у ступці. Якщо у вас свіжий перець, то дрібно наріжте.
Видавіть із лимона сік.
Капусту наріжте кубиками.
Залийте капустяні кубики окропом і залиште на 2 хвилини.
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Злийте з капусти воду.
Заправте капусту лимонним соком і залийте гарячою олією зі спеціями.
Залишіть маринуватися на 4 години.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"