М'ясисті шматочки баклажанів завжди відмінно поєднуються із суцвіттями броколі.

Макарони - 175 г Баклажани - 250 г Брокколі - 120 г Перець солодкий – 150 г Помідори – 150 г Морква – 130 г Цибуля ріпчаста - 100 г Часник - 1-2 зубчики Олія вершкове - 50 г Сіль - за смаком Сушений орегано - 0,5 ч. ложки Кріп свіжий - 10 г

Овочі та зелень добре промиваємо.

Цибулю та моркву очищаємо, нарізаємо маленькими кубиками.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо цибулю з морквою і обсмажуємо приблизно 5 хвилин на середньому вогні, до м'якості та золотистості.

У солодкого перцю видаляємо насіння, нарізаємо м'якоть великими квадратними шматочками. Додаємо перець у сковороду.

У баклажанів відрізаємо хвостики, нарізаємо м'якоть четвертинками кружальців, додаємо в сковороду.

Брокколі розбираємо на суцвіття і додаємо до решти овочів.

Обсмажуємо все, помішуючи, 5 хвилин на вогні вище середнього.

Популярні новини зараз

На упаковці написано неправильно: скільки рідкого порошку для прання потрібно насправді

Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"

Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Показати ще

Потім накриваємо сковороду кришкою і гасимо вміст на невеликому вогні ще 3-4 хвилини. Овочі повинні бути майже готовими, але добре зберігати форму.

Паралельно з приготуванням овочів у каструлі доводимо до кипіння 1,3 л води, солимо (1 ч. ложка). Опускаємо макарони. Варимо після закипання до альденте приблизно 5 хвилин (час, вказаний на упаковці, мінус 1-2 хвилини).

Відкидаємо макарони на друшляк і зливаємо воду.

Помідори опускаємо на 1-2 хвилини в окріп, потім знімаємо шкірку. Нарізаємо невеликими шматочками помідори і додаємо в сковороду.

Туди ж - часник, очищений та подрібнений.

Посипаємо орегано та сіллю.

Все перемішуємо.

Додаємо макарони та подрібнений кріп.

Все перемішуємо, накриваємо кришкою сковороду і готуємо на маленькому вогні 2-3 хвилини.

Читайте також:

Взимку ви пальчики облизуватимете: рецепт швидкого томатного соусу з часником під м'ясо та макарони

Від одного лише запаху відразу хочеться за стіл: рецепт шикарної запіканки з макаронів з кабачками та сиром

Так роблять в Італії: як потрібно варити макарони, щоб вони не злипалися, а смак був більш насиченим