Як часто вам хочеться з'їсти щось солодке. але ви стримуєте себе, бо боїтеся зайвих калорій?
Загалом, це явно програшна тактика, адже в результаті ви все одно з'їсте те, що хотіли, але до того заб'єте шлунок овочами-фруктами-корисними батончиками, а це також калорії. Так що якщо вам хочеться з'їсти снікерс. то з'їжте. Але повернемося до того, коли хочеться чогось солоденького без купи калорій та заморочок із приготуванням. Вам допоможе рецепт цього десерту із 2 інгрелієнтів. Їсти смачне і солодке і не одужувати дуже легко з яблучним мусом.
Інгредієнти:
яблучне пюре - 360 г;
желатин швидкорозчинний - 14 г.
Приготування яблучного мусу:
1.Для самостійного приготування пюре 4 яблука очищаємо від шкірки та серцевини, викладаємо в целофановий пакет. Протикаємо пакет з яблуками шпажкою, в мікрохвильовій печі розігріваємо при 900 Вт 5 хвилин. Подрібнюємо гарячі яблука до стану пюре за допомогою блендера або вилки і залишаємо остигати.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися
2. Змішуємо яблучне пюре з желатином і залишаємо набухати на 5-7 хвилин.
3. Далі в мікрохвильовій печі розігріваємо суміш короткими імпульсами по 30 секунд, поки суміш не стане рідкою. Збиваємо яблучну масу 10-15 хвилин міксером на швидкості вище за середню.
3.Викладаємо у форму 10х25 см харчову плівку, кладемо на дно одержану кремову масу. Залишаємо кремову масу в холодильнику на годину.
Так виходить смачний повітряний десерт, який відмінно підходить для тих, хто стежить за фігурою.
Читайте також:
Взимку ви радуватимете рідних: рецепт найсмачнішої підливи з помідорів і під картоплю, і під каші, і під макарони .
Як солянка, але краще: пікантний суп із копченостями та булгуром, рецепт.