Морква – досить недоцінений овоч, який часто упускають при приготуванні салатів. Його додадуть, наприклад, в "Олів'ї" і те для кольору.
Але морква може бути основним інгредієнтом салату і буде дуже смачно. Пропонуємо вам рецепт морквяного салату, який точно вразити смаком.
Інгредієнти:
квасоля - 360 г;
морква - 600 г;
цибуля - 250 г;
часник - 3 зубчики;
оцет 9% - 2 ст.л.;
сіль - ½ ч.л.
Приготування морквяного салату:
1.Ретельно промиваємо, а потім відварюємо квасолю у співвідношенні 1:3 з водою. Натираємо на великій тертці моркву, кубиком нарізаємо цибулю.
2.У сковороді на олії обсмажуємо окремо цибулю та моркву. У каструлі збираємо салат - викладаємо до квасолі цибулю, моркву, пропускаємо через прес зубчики часнику.
Зимова катастрофа без тепла, світла, води та газу: українцям радять шукати, де пережити "апокаліпсис"
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
Повітряний шок-торт "Їжа богів": на смак як свято, у приготуванні - як прогулянка
Дві стіни – не панацея: експерт розповів, де ховатися під час обстрілу, якщо укриття далеко
3.У сковороді розігріваємо рослинне масло, виливаємо його на часник. Додаємо в суміш оцет, сіль та ретельно перемішуємо компоненти.
Залишаємо салат у холодильнику на годину, а потім подаємо до столу. Це чудова бюджетна страва для будь-якого свята. Повірте, вам захочеться готувати його каструлями.
Читайте також:
Про іску ви точно забудете: рецепт кабачкового кетчупу на зиму від наших бабусь.
Свекруха закриває по 10 банок , але їх однаково мало: рецепт ідеальної квашеної капусти з яблуками на зиму.
Є і не товстіти: рецепт яблучного мусу з 2 інгредієнтів.
