Десерт – це завжди хороша ідея. Особливо якщо він приготовлений своїми руками. Але забудьте про 3-годинні приготування та купу інгредієнтів.
Так ми намагаємося завжди знайти для вас максимально прості, швидкі, але неймовірно смачні рецепти. Як і цей торт, родом з Італії, для нього вам знадобляться склянка кефіру та 1 яйце. Записуйте рецепт.
Інгредієнти для бісквіту:
Кефір - 250 г;
Цукор - 200 г;
Яйце - 1 шт.;
Сіль - щіпка;
Ванілін - 1 г;
Розпушувач - 10 г;
Какао - 3 ст.л.;
Борошно - 200 р.
Інгредієнти для крему:
Сметана - 400 г;
Варене згущене молоко - 4 ст.
Приготування італійського торта:
1.Виливаємо в миску кефір, додаємо цукор, яйце, сіль, ванілін, розпушувач та какао, ретельно перемішуємо. Висипаємо в суміш муку|борошно|, замішуємо густе тісто. Виливаємо тісто у форму для випічки, застелену пергаментом та випікаємо при 180 градусах 20 хвилин. Далі ділимо бісквіт на пару коржів і залишаємо остигати.
"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення
Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя
Фрукти та ягоди вашого Зодіаку: що з'їсти цього літа, щоб бути невразливим
Не дайте черв'якам з'їсти ваш урожай: три термінові кроки для порятунку яблунь
2.Для крему змішуємо сметану зі згущеним молоком. Викладаємо на один корж частину крему, накриваємо другим начинку.
3.Змащуємо верхівку та боки торта кремом. Залишаємо торт на годину для просочення.
Після приготування можна прикрасити торт шоколадною стружкою. Виходить чудовий десерт для всієї родини.
Читайте також:
Полегшення для шлунка: рецепт легкого болгарського курячого супу з йогуртовою заправкою .
Кисло-солодкі баклажани, які підійдуть до будь-якої страви: рецепт пікантної закуски.