Звичайно, до Нового року ще багато часу, але гарною прикметою є приготувати щось нове для святкового столу.
Звичайно, не завжди хочеться приготувати щось неперевірене і потрапити в халепу зі смаком, якщо страва не сподобається. У такому разі потрібно проводити "репетиції страв" та куштувати різні рецепти заздалегідь. Пропонуємо вам рецепт дуже святкового салату із печінкою.
Інгредієнти:
печінка куряча - 400 г;
капуста пекінська - качан;
сир копчений - 120 г;
цибуля червона - 1 шт.;
цукор - 2 ч.л.;
сіль - 1 ч.л.;
оцет яблучний - 6 ст.
вода - 100 г;
майонез.
Приготування салату з печінкою:
1.Нарізаємо пір'ям червону цибулю, маринуємо в суміші з цукру, солі та яблучного оцту. Заливаємо цибулю водою та залишаємо на 30 хвилин. Відварюємо до готовності печінку, нарізаємо маленькими шматочками. Шинкуємо пекінську капусту, натираємо дрібно копчений сир.
2. Змащуємо тарілку майонезом, спочатку викладаємо капусту. Робимо сіточку з майонезу на капустяному шарі, викладаємо сир.
50 днів до біди: росія готує прорив, поки Захід вагається - командир TERRA б’є на сполох
Зірки не зійшлися: яким знакам Зодіаку не судилося бути разом і чому
Водії, будьте готові: на блокпостах тепер особливо цікавляться не правами, що почали перевірятт
Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки
3. Робимо аналогічну сіточку, кладемо шар із печінки. Змащуємо печінковий шар майонезом, викладаємо віджатий від маринаду цибулю. Змащуємо знову майонезом цибулинний шар, посипаємо верхівку залишками копченого сиру. Прикрасити салат можна зеленою цибулею. Перед подачею варто дати салату настоятися півгодини.
Читайте також:
У 100 разів смачніше, ніж "Олів'є": рецепт божественного "Київського" салату, який зметуть за секунди.
Квашена капуста на зиму за особливим рецептом: друзі принесуть свої банки, щоб ви і їм закрили.