Чим глибше ми заходимо восени, тим менше вибору у нас залишається на рахунок овочевих салатів, адже в "не сезон" ціни на них і справді високі.

Але не поспішайте годувати себе лише соліннями, адже можна приготувати поживні салати і без свіжих овочів. Пропонуємо вам рецепт німецького катофельного салату.

Німецький картопляний салат, кадр з відео

Інгредієнти:

  • картопля, 6 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • цукру, 1 ч.л.;
  • сіль, 0.5 ч. л;
  • винний чи яблучний оцет, 1 ст.л;
  • окріп;
  • огірки мариновані, 6 шт.;
  • зелень;
  • молоко, 50 мл;
  • олія рослинна, 100 мл;
  • сухий часник, сіль|соль|, перець по 1/3 ч.л;
  • гірчиця та оцет по ½ ч.л.

Процес приготування

1.Отварюємо картопля в мундирах, остуджуємо, очищаємо і ріжемо кубиками. Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в окропі із сіллю та цукром, оцтом протягом 15 хвилин, зливаємо і відживаємо рідину. Змішуємо картоплю та цибулю, рубану зелень.

2.Молоко змішуємо з олією і сіллю, збиваємо занурювальним блендером до густого стану. Всипаємо в соус всі спеції та сіль, перебиваємо масу ще раз.

3.Заправляємо салат соусом, перемішуємо і подаємо до столу до різних страв.

Популярні новини зараз

Мобілізація юнаків від 18 років: ухвалено революційне рішення

Борошно вже майже по 55 гривень, але цукор подешевшав: як змінилися ціни на основні продукти у жовтні

Онука Софії Ротару у 23 роки відкрила бізнес за кордоном: чим вона заробляє на дорогі сукні та сумочки

Платежі за світло зміняться з 1 жовтня

Показати ще

Читайте також:

Вас обожнюватимуть за цей десерт – рецепт гарбузово-шоколадного рулету з сирним кремом.

Ви втрачаєте цей смак: як правильно викладати шари в салаті "Оселедець під шубою".