Нині в Україну прийшло вже значне похолодання, тому треба зігріватися смачною, теплою та поживною їжею.
Пропонуємо вам приготувати простий, але неймовірно смачний пиріг з м'ясом, який вам сподобається.
Інгредієнти для тіста:
борошно - 300 г;
маргарин - 150 г;
сметана - 150 г;
розпушувач - 1,5 ч.л.;
сіль - щіпка.
Інгредієнти для начинки:
курячі стегна - 4 шт.;
квашені огірки - 5 шт.;
цибуля - 2 шт.
Інгредієнти для заливки:
сир - 200 г;
сметана - 200 г;
яйце - 1 шт.
Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Приготування м'ясного пирога:
1. Розтоплюємо маргарин, додаємо до нього сметану, солимо і перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно та розпушувач, замішуємо м'яке не липке тісто. Залишаємо тісто в целофановому пакеті, в холодильнику.
2.Для начинки відварюємо заздалегідь курячі стегна, видаляємо кістки та шкіру, подрібнюємо через м'ясорубку. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо її в сковороді на олії. Змішуємо куряче м'ясо з цибулею, нарізаємо в начинку дрібним кубиком квашені огірки. За бажанням можна нашаткувати зелені.
3.Викладаємо у форму для випічки або в кондитерське кільце тісто, розподіляємо по дну та бортикам. Випікаємо тісто за 180 градусів 15 хвилин.
4.В цей час для заливки дрібно натираємо сир, змішуємо його зі сметаною і яйцем.
5.Викладаємо в готове тісто начинку, заливаємо її заливкою. Випікаємо пиріг за 180 градусів 35-40 хвилин.
Читайте також:
"Шарлотка" і поряд не стояла: рецепт ніжного кексу з апельсинами, маком та згущеним молоком.
Соковиті котлети з хека "Одески": так рибку ви ще не готували.