З приходом осені можна знову починати використовувати духовку, оскільки температура за вікном опустилася. А які смачні виходять у духовці фаршировані перці.

Але що робити, якщо духовки немає або ви не любите її використовувати? Звичайно, можна використовувати і звичайну каструлю, і ми з радістю дамо вам рецепт найсмачніших фаршированих перців.

Фаршировані перці, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 7 прим.;
  • Фарш м'ясний – 700 г;
  • Рис – 70 г;
  • Цибуля – 3 шт.;
  • Морква – 2 шт.;
  • Часник – 4 зубчики;
  • Томатна паста – 70 г;
  • Вершки – 100 г;
  • Вода - 500 мл;
  • Сіль - ч.л.

Приготування фаршированих перців:

1.Отварюємо рис до напівготовності. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, натираємо на терці моркву, обсмажуємо овочі до м'якості, солимо.

2.Змішуємо у фарші рис, обсмажену цибулю та моркву, пропускаємо через прес зубчики часнику. Солимо і перчимо фарш, ретельно змішуємо всі продукти.

3.Видаляємо плодоніжку і шапочку з перців, прибираємо начинки. Начиняємо кожен перець фаршем, викладаємо щільно вертикально в каструлю.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Фаршировані перці, кадр з відео

4.Для соусу змішуємо томатну пасту зі сметаною, вливаємо воду та змішуємо. Отриманим соусом заливаємо перці, він повинен заливати кожного перцю. Якщо рівень соусу нижче, варто додати в каструлю води.

5.Варимо перці до закипання, а потім закриваємо кришкою і гасимо 40 хвилин.

Після приготування можна одразу подавати фаршировані перці до столу. Це соковита та ситна страва, яка підходить для будь-якого гарніру.

Читайте також:

Вони будуть пишні та без борошна: рецепт сирників із яблуками на сніданок.

Осінній бестселер – рецепт ніжної та соковитої курочки, запеченої з гарбузом.