З приходом осені можна знову починати використовувати духовку, оскільки температура за вікном опустилася. А які смачні виходять у духовці фаршировані перці.
Але що робити, якщо духовки немає або ви не любите її використовувати? Звичайно, можна використовувати і звичайну каструлю, і ми з радістю дамо вам рецепт найсмачніших фаршированих перців.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 7 прим.;
- Фарш м'ясний – 700 г;
- Рис – 70 г;
- Цибуля – 3 шт.;
- Морква – 2 шт.;
- Часник – 4 зубчики;
- Томатна паста – 70 г;
- Вершки – 100 г;
- Вода - 500 мл;
- Сіль - ч.л.
Приготування фаршированих перців:
1.Отварюємо рис до напівготовності. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, натираємо на терці моркву, обсмажуємо овочі до м'якості, солимо.
2.Змішуємо у фарші рис, обсмажену цибулю та моркву, пропускаємо через прес зубчики часнику. Солимо і перчимо фарш, ретельно змішуємо всі продукти.
3.Видаляємо плодоніжку і шапочку з перців, прибираємо начинки. Начиняємо кожен перець фаршем, викладаємо щільно вертикально в каструлю.
Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”
Таки кохання не знайшов? Тарас Тополя розповів свою правду про "Холостяк" з Тереном: "Там пишуться сценарії"
Ніколи так не робіть: ось чому квашена капуста виходить не хрумкою і водянистою
Перший "Холостяк": що сталося в житті Чмерковського за 13 років, все про дружину та дітей
4.Для соусу змішуємо томатну пасту зі сметаною, вливаємо воду та змішуємо. Отриманим соусом заливаємо перці, він повинен заливати кожного перцю. Якщо рівень соусу нижче, варто додати в каструлю води.
5.Варимо перці до закипання, а потім закриваємо кришкою і гасимо 40 хвилин.
Після приготування можна одразу подавати фаршировані перці до столу. Це соковита та ситна страва, яка підходить для будь-якого гарніру.
Читайте також:
Вони будуть пишні та без борошна: рецепт сирників із яблуками на сніданок.
Осінній бестселер – рецепт ніжної та соковитої курочки, запеченої з гарбузом.