По цікавому збігу, при настанні холодів все частіше хочеться їсти щось солодке. Особливо, з чаєм увечері.
А чому б не приготувати якусь смакота самостійно? Особливо коли є простий рецепт рулету "Банан-яблуко". При самостійному приготуванні десерт вийде вдвічі дешевше, ніж у магазині. Ну і, звичайно ж, смачніше.
Інгредієнти:
- Сир - 400 г;
- Яйце - 3 шт.;
- Цукор — 80 г;
- Банан - 1 шт.;
- Яблука - 3 шт.;
- Лаваш - 200 г;
- Сметана — 1 ст.л.
Приготування рулету "Банан-яблуко":
1.До сиру розбиваємо пару яєць, висипаємо цукор, нарізаємо банан. Збиваємо всі компоненти до однорідності блендером, а потім нарізаємо туди яблука. Можна не очищати яблука, лише прибрати серцевину.
2.Змішуємо яблука з сирною масою та викладаємо начинку у лаваш. Загинаємо краї лаваша, згортаємо його в рулет начинкою всередину.
Як навчатимуться діти у школах після новорічних свят: до чого готуватись батькам
Відключення світла не за горами: українцям розповіли, коли графіки можут повернутись, залежить від опалення
Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”
ТЦК викликатимуть пенсіонерів: що відбувається та що готує мобілізація
3.Викладаємо рулет на лист, застелений пергаментом і змащуємо сумішшю яйця зі сметаною. Випікаємо рулет за 180 градусів 30 хвилин.
Читайте також:
Як правильно засолювати сало, щоб воно тануло у роті.
Коли "Наполеон" та "Медовик" набридли: рецепт ніжного торта "Пташине молоко", який тане в роті.
Це легендарно та дуже смачно: рецепт кабачкового супу "По-Закарпатськи" з ароматними сухариками.