В Україні перець користується великою популярністю, а скільки страв з нього можна приготувати. Чи любите ви фарширований перець?
А маринований фарширований перець? Це дуже смачно і повірте, краще закуски ви ще не куштували.
Інгредієнти:
- Перець – 1,5 кг;
- Капуста - 3 кг;
- Морква - 2 шт.;
- Цибуля — 3 шт.;
- Олія - 150 мл;
- Соль — 2 ст.л.
Приготування маринованих перців, фаршированих капустою:
1.Видаляємо з капусти верхнє листя з жорсткими прожилками, але зберігаємо для подальшого використання. Решту виделок шаткуємо тонкою соломкою, натираємо на великій тертці моркву.
2.Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, а потім додаємо моркву.
3. Змішуємо нашатковану капусту з сіллю, перемішуємо і злегка віджимаємо. Додаємо до капусти обсмажену цибулю з морквою, змішуємо.
Несподіваний цінопад на ключові продукти: українцям дали шанс запастися на важку зиму
Графіки відключення електроенергії 21 листопада: Укренерго назвав години без світла
Маша Єфросиніна нарешті показала радість зустрічі з воїном ЗСУ: "Як сильно мені зараз потрібний"
Дороге вино, віскі, джин і не лише: Тарас Тополя визнав, без чого не приїде на концерт
4.Очищаємо від нутрощів перці. Якщо у перців товсті стінки, його опускаємо в підсолений окріп і готуємо так 2 хвилини.
5.Одразу після кип'ятіння, опускаємо перці в холодну воду, потім даємо просохнути. Далі кожен перець фаршируємо капустою. Кладемо фаршировані перці в глибокий таз, поливаємо соком, що залишився від капусти.
6. Накриваємо перці капустяним листям, ставимо зверху вантаж і залишаємо кваситися на 1 день. Через день капуста та перці повинні виділити сік. Якщо цього не сталося, варто налити в таз олію та почекати ще день.
Читайте також:
Вінегрет за новим рецептом: легендарний салат без горошку, готуватимете так завжди.
Гарбуз є, яйця є, а духовки немає: рецепт пирога на сковороді, смачніший за яблучний.