У мережі розмістили простий та смачний рецепт домашньої курячої тушонки, яка ідеально підходить для того, щоб зігрітися у холодні дні.

Усього з чотирьох основних інгредієнтів ви можете приготувати смачну страву, яка сподобається вашій родині.

Інгредієнти:

Курка - 2 кг.

Чорний перець горошком – 20 шт.

Сіль - 20 г.

Популярні новини зараз

21-річна донька Олени Кравець вперше заговорила про вагітність: "Хочеш продовжитись в комусь"

Геловін вже завтра: що заборонено робити 31 жовтня та які є обряди

У пенсіонерів хочуть забрати гроші з банківських карток: пенсії просто зникнуть

Наталя Могилевська залишила дітей і поставила українцям важке запитання: "Разом і поплачемо, і порадіємо”

Показати ще

Лавровий лист - 4 шт.

Інструкції з приготування:

Зніміть шкіру з курки, дрібно наріжте м'ясо та відокремте його від кісток. Покладіть його в миску, додайте сіль і перець і добре перемішайте. Залишіть маринуватися у холодильнику на 40 хвилин.

Ретельно вимийте банки та простерилізуйте їх, щоб вони були чистими та підходили для зберігання.

Покладіть 10 горошин перцю та 2 лаврові листи на дно кожної банки. Потім додайте замариновану курку.

Куряча тушонка

Акуратно запакуйте м'ясо, не притискаючи його занадто щільно, щоб залишити місце для циркуляції тепла.

Потім помістіть заповнені банки у холодну духовку. Встановіть її на 150 °C і готуйте протягом 4,5 годин.

Вимкнувши духовку, залиште банки всередині ще на 30 хвилин для поступового охолодження. Це допоможе запобігти різким перепадам температури, які можуть призвести до тріщин у банках.

Злегка охоловши, дістаньте банки з духовки, закрийте їх стерилізованими кришками і переверніть дном догори, щоб перевірити на наявність протікань.

Ось і все, зберігайте тушонку в прохолодному місці і насолоджуйтесь, коли вам знадобиться швидка та ситна їжа.

Читайте також:

Крутіше стрипсів KFC: рецепт ніжних і хрустких відбивних з курячих сердець - зметуть за секунду

"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом