У мережі оприлюднили простий та смачний рецепт ніжної, ароматної яловичої печінки, яка стане поживною та бюджетною стравою.
Інгредієнти:
500-600 г яловичої печінки.
2 столові ложки харчової соди.
1 цибулина.
Сіль та перець за смаком.
Світлана Лобода привселюдно "розмазала" росіянку на своєму концерті: чим усе закінчилося
Оля Цибульська, яка вирішила "змінити життя" та виїхала з України, несподівано повертається: "Для багатьох - "зрада""
Школи кардинально змінюють освіту: дітей чекає нова ера
У пенсіонерів хочуть забрати гроші з банківських карток: пенсії просто зникнуть
2 столові ложки борошна.
Олія для смаження.
Інструкції приготування:
Видаліть усі плівки та прожилки з печінки, потім наріжте її тонкими шматочками завтовшки близько 1,5 см. Посипте їх харчовою содою, акуратно перемішайте і залиште на 20-30 хвилин, щоб вона стала м'якою. Після цього ретельно промийте холодною водою.
Потім наріжте цибулю чвертькільцями. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте цибулю до золотаво-коричневого кольору. Відкладіть убік.
Промокніть печінку насухо, потім приправте сіллю та перцем. Додайте борошно і перемішайте, щоб рівномірно покрити її.
На розігрітій сковороді з маслом обсмажте печінку приблизно по 5 хвилин з кожного боку, доки вона не підрум'яниться і не пропечеться.
Ось і все, додайте смажену цибулю до печінки, перемішайте і приправте в міру потреби. Подавайте гарячою та насолоджуйтесь ніжною, ароматною яловичою печінкою.
Читайте також:
Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму
"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви