Для ідеально пухнастих, схожих на хмари млинців, слідуйте цим крокам з приготування тіста.
Ключ полягає в правильному порядку додавання інгредієнтів, який не дає тесту опасти під час приготування.
Інгредієнти:
0,5 літра кефіру (кімнатної температури).
1 яйце.
3 столові ложки цукру.
Вихід на кордони 1991 року: чи реально це і наскільки можливий "Плон перемоги" Зеленського, думка експертів
Пиріжки з гарбузом та апельсинами підкорять ваше серце: рецепт, після якого яблука та вишні не потрібні
До пенсії додадуть тисячу гривень: як оформити надбавки
Мінімальні пенсії у 5 тисяч гривень: як хочуть здивувати пенсіонерів
400 г борошна.
Дрібка солі.
1 чайна ложка харчової соди.
Інструкції з приготування:
Почніть із кефіру кімнатної температури. Якщо він холодний, трохи підігрійте його, але не дуже сильно.
Вилийте кефір у велику миску. Додайте яйце, цукор, сіль та харчову соду прямо в кефір. Ретельно перемішайте до однорідної маси. Важливо: додайте харчову соду в саму суміш, а не в борошно - це допоможе тесту зберегти форму під час приготування.
Потім повільно додавайте борошно, обережно помішуючи, поки досягнете густої, однорідної консистенції. Тісто має бути густим, щоб млинці вийшли ніжними та пухнастими.
Ось і все, обсмажте млинці на середньому вогні до золотаво-коричневого кольору з обох боків.
Так, якщо слідувати цим крокам, ваші оладки будуть м'якими, повітряними та легкими.
Читайте також:
Пікантна хрумка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися
Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі
Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста і ароматна страва