Український популярний фудблогер поділився простим рецептом приготування пишних, запашних парових вареників.
Цей метод гарантує м'який та смачний результат щоразу.
Інгредієнти:
250 мл теплої води.
1 чайна ложка сухих дріжджів.
Дрібка солі.
Українців змусять міняти паспорти: інакше за кордон не виїхати
Гроші під ялинку: українцям заплатять до 6500 грн зимової допомоги - хто отримає нову "тисячу Зеленського" і більше
Учасниця "Холостяк-14" зібралась до суду, Григорій Решетнік підтримав: "Там і знімемо"
Службовий роман на робочому столі: 4 знаки Зодіаку, які найчастіше потрапляють у полон офісної пристрасті
Дрібка цукру.
2 столові ложки олії.
400 г борошна для тіста.
100 г борошна для посипання.
Кроки з приготування:
У мисці для змішування змішайте теплу воду, сухі дріжджі, цукор та сіль. Розмішайте до розчинення.
Поступово додайте борошно дріжджову суміш, помішуючи. Додайте рослинне масло і замісіть тісто, поки воно не стане м'яким, гладким і злегка липким.
Перекладіть тісто в посипану борошном миску, накрийте і залиште в теплому місці на годину. Тісто має збільшитися вдвічі чи втричі.
Потім розділіть тісто і сформуйте пельмені з бажаною начинкою.
Доведіть воду до кипіння у каструлі.
Змастіть сито або лист для пароварки олією і помістіть його на каструлю.
Викладіть пельмені на сито, залишивши достатньо місця для розширення.
Накрийте кришкою та готуйте на пару близько 10 хвилин.
Читайте також:
Неймовірний пиріг з грибами та сиром нашвидкуруч: рецепт завиванця на всі випадки життя
Голубці та перці – минуле століття: фарширована цибуля м'ясом у неймовірному соусі, пікантний рецепт
