Досвідчені кухарі поділилися надійним методом приготування тіста для млинців без грудочок. Зазначається, що запорука досягнення однорідної консистенції є правильним порядком змішування інгредієнтів.
Інгредієнти:
Півлітра молока.
Яйця – 3 шт.
2 ст. л. цукру.
220 г борошна.
"Я кликав дев’ятьох, а поїхала лише одна": Positiff розкрив, чому зірки бояться фронту
Феєрверк з космосу: вибух чорної діри люди зможуть побачити з Землі вже найближчим часом
"Вони назвали мене товстою": Селена Гомес відверто зізналася, чому змушена ходити на терапію
Скоро кінець самотності: 3 знаки Зодіаку, яким Всесвіт готує щастя та нові знайомства
3 ст. л. рослинної олії
Дрібка солі.
Масло для смаження.
Покрокове приготування:
У мисці збийте яйця, цукор та сіль. Поступово додавайте борошно, що просіює, безперервно помішуючи, щоб не було грудочок.
Також повільно вливайте тепле молоко, ретельно перемішуючи, доки тісто не стане гладким.
Додайте рослинну олію, знову перемішайте і дайте тісту відпочити 15 хвилин.
Після цього розігрійте сковороду, змастіть маслом і обсмажте млинці до золотаво-коричневого кольору з обох боків.
Так, саме дотримання цього методу гарантує тонкі м'які млинці з ідеальною текстурою.
Нагадаємо, рецепт вареного сала по-українськи: ніжна смакота не лише під борщ
Раніше Hyser повідомляв, як приготувати дієтичний борщ, щоб не набирати вагу: корисний і дешевий рецепт 20 хвилин
Як повідомляв «hyser», кохання нашого дитинства: як приготувати забутий торт "Черепаха" - простий рецепт від бабусь