Радянська кухня – це не лише простота та доступність, а й несподівані кулінарні знахідки. Сьогодні ми розповімо про закуску, яку готували ще у СРСР.

Міні-тарталетки із сушок із ніжною м'ясною начинкою – це і ситно, і смачно, а головне, дуже просто!

Фаршировані бублики, кадр з відео

Що знадобиться:

  • Сушки– 150 г
  • Молоко – 150 мл
  • Курячий фарш – 500 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка) – до смаку
  • Сіль та перець – за смаком
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сир (твердий) – 100 г

Як готувати:

  1. Розм'якшуємо основу. Сушіння заливаємо теплим молоком і залишаємо на 50 хвилин, щоб вони стали м'якими, але не розповзлися.
  2. Готуємо начинку. До курячого фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, подрібнену зелень, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.

    Фаршировані бублики, кадр з відео

  3. Формуємо закуску. Сушіння викладаємо на деко, на кожну вологими руками формуємо невеликі тюфтельки з фаршу.
  4. Запікаємо. Трохи змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром та відправляємо у розігріту до 180 ° C духовку на 40 хвилин.

    Фаршировані бублики, кадр з відео

  5. Подаємо з любов'ю. Гарячі, ароматні та рум'яні міні-закуски готові!

Така страва чудово підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Міні-"пиріжки" на сушках дивують поєднанням смаків: ніжне м'ясо, просочена молоком основа і сир, що тягнеться - спробуйте, і вам обов'язково сподобається! Смачного!

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Чарівна обрізка у червні: як отримати відро малини з одного куща

4 способи підв'язки томатів, які допомагають збільшити врожай у 3 рази: секрети досвідчених садівників

Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть

Показати ще

Фаршировані бублики, кадр з відео

Читайте також:

Рецепт коли хочеться затишку: ніжний вершковий каррі з пряними нотками.

Ніжна галета з яйцем та сиром: швидкий рецепт для затишного сніданку.

Коли терміново потрібно щось до чаю: рецепт соковитих і хрустких вишневих верств.