Український кухар Олена Карпюк поділилася простим та бюджетним рецептом унікальної намазки, як для салатів, так і на хліб.
Ця паста готується всього з кількох інгредієнтів і може бути подана як салат.
Інгредієнти:
1 або 2 морквини.
1 яйце.
2 плавлені сирки.
Гроші під ялинку: українцям заплатять до 6500 грн зимової допомоги - хто отримає нову "тисячу Зеленського" і більше
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
Манікюр, який принесе успіх у 2026: як задобрити Червону Вогняну Кінь у новорічну ніч
Полювання на вакцину: чому українці шукають щеплення від грипу, як дефіцитний товар
Часник (за смаком).
Майонез (за смаком).
Спеції (до смаку).
Приготування:
Натріть на тертці варене яйце, плавлений сир, сиру моркву та часник.
Після цього додайте майонез та спеції до натертих інгредієнтів.
Потім просто змішайте разом до однорідної маси.
Так, ця намазка універсальна, її можна використовувати на хлібі або як салат. Це простий і доступний рецепт для швидкого перекушування.
Раніше «hyser» повідомляв, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту
Як повідомляв «hyser», ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів по секрету "трьох склянок"
