Український кухар Олена Карпюк поділилася простим та бюджетним рецептом унікальної намазки, як для салатів, так і на хліб.
Ця паста готується всього з кількох інгредієнтів і може бути подана як салат.
Інгредієнти:
1 або 2 морквини.
1 яйце.
2 плавлені сирки.
Ці три знаки Зодіаку зводять чоловіків з розуму: перед їхніми чарами неможливо встояти
Огіркова ікра: рецепт, коли овочі, що перезріли, стають кулінарним шедевром на зиму
Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Часник (за смаком).
Майонез (за смаком).
Спеції (до смаку).
Приготування:
Натріть на тертці варене яйце, плавлений сир, сиру моркву та часник.
Після цього додайте майонез та спеції до натертих інгредієнтів.
Потім просто змішайте разом до однорідної маси.
Так, ця намазка універсальна, її можна використовувати на хлібі або як салат. Це простий і доступний рецепт для швидкого перекушування.
Раніше «hyser» повідомляв, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту
Як повідомляв «hyser», ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів по секрету "трьох склянок"