Український кухар Олена Карпюк поділилася простим та бюджетним рецептом унікальної намазки, як для салатів, так і на хліб.
Ця паста готується всього з кількох інгредієнтів і може бути подана як салат.
Інгредієнти:
1 або 2 морквини.
1 яйце.
2 плавлені сирки.
Нові штрафи у сотні тисяч гривень із березня: українців жорстко притиснуть після індексації пенсій
Тінь імперії: глава ГУР Буданов попередив Європу про новий переділ кордонів від росії
Закуска з минулого: радянський рецепт фаршированих бубликів, який здивує гостей
Овочева лихоманка: ціни на капусту нестабільні, а картопля дешевшає, шо відбувається на ринку
Часник (за смаком).
Майонез (за смаком).
Спеції (до смаку).
Приготування:
Натріть на тертці варене яйце, плавлений сир, сиру моркву та часник.
Після цього додайте майонез та спеції до натертих інгредієнтів.
Потім просто змішайте разом до однорідної маси.
Так, ця намазка універсальна, її можна використовувати на хлібі або як салат. Це простий і доступний рецепт для швидкого перекушування.
Раніше «hyser» повідомляв, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту
Як повідомляв «hyser», ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів по секрету "трьох склянок"