Як приготувати ідеальні тонкі млинці за цим простим і смачним рецептом, які ідеально підійдуть на Масляну.
Якщо ви шукаєте рецепт приготування смачних тонких млинців, які ідеально підійдуть для будь-якої нагоди, цей простий рецепт саме те, що вам потрібно.
Інгредієнти для тесту для млинців:
500 мл молока.
3 яйця.
50 г цукру.
Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
Соковиті сардельки у вершково-часниковому соусі під сирною скоринкою: рецепт, який точно урізноманітнить магазинне
Пенсіонери, увага: без цієї довідки не дадуть субсидію на зиму 2025, що треба зробити просто зараз
Дрібка солі.
175 г універсального борошна.
60 мл рослинної олії.
Покрокові інструкції:
Для початку в мисці для змішування збийте яйця, цукор та сіль. Це солодка основа для тіста для млинців.
Поступово влийте 100 мл молока та добре перемішайте, щоб інгредієнти змішалися до однорідної консистенції.
Також повільно додайте борошно в суміш, безперервно помішуючи, щоб не було грудочок. Продовжуйте перемішувати, поки тісто не стане повністю гладким.
Поступово додайте 400 мл молока, що залишилися, в тісто, постійно помішуючи, щоб домогтися однорідної і рідкої консистенції.
Потім влийте в тісто 60 мл олії, щоб млинці вийшли м'якими і ніжними.
Залишіть тісто накритим на дві години. Давши йому відпочити, ви покращите текстуру і запобігте розриву млинців при приготуванні.
Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям і трохи змастіть її невеликим шматочком сала. Вилийте частину тіста на сковороду, повертаючи його, щоб рівномірно розподілити. Готуйте млинець до золотаво-коричневого кольору з обох боків.
Раніше «hyser» повідомляв, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту
Як повідомляв «hyser», король будь-якого столу: як приготувати справжній форшмак по-одеськи – рецепт, який тримають у секреті
