Якщо ви хочете здивувати близьких чимось незвичайним, але простим, спробуйте приготувати курки запечені грудки з болгарським перцем.
Цей рецепт поєднує в собі соковите куряче м'ясо, ароматний перець та ніжну сирну скоринку. Ідеально для обіду або вечері, коли хочеться чогось легкого, але при цьому ситного та апетитного.
Інгредієнти:
- 3 курячих філе
- 1 болгарський перець
- Петрушка (за смаком)
- 70 г сиру (краще твердий, щоб він добре плавився)
- 1 столова ложка майонезу
- 1 столова ложка меду
- 1 чайна ложка гірчиці
- 2 столові ложки рослинної олії
- Сіль, сухий часник, паприка – до смаку
Покрокове приготування:
-
Маринування філе: У мисці змішуємо мед, гірчицю, олію, сіль, сухий часник і паприку. Ця суміш додасть курці пікантний смак та аромати. Заливаємо курячі грудки соусом, перемішуємо та залишаємо маринуватися в холодильнику на 1 годину.
-
Підготовка начинки: Поки курка маринується, дрібно нарізаємо петрушку та болгарський перець. В окремій мисці змішуємо ці інгредієнти з майонезом, щоб начинка стала соковитою та ароматною.
Запечені курячі грудки з болгарським перцем, кадр з відеоПопулярні новини заразЗима повертається до України у березні: не поспішайте прибирати пуховики, які області засипуть снігом
Ольга Мартиновська з "МайстерШеф" пригадала болюче розставання із зрадами: "В мою квартиру приходили дівчата"
Катя Осадча розповіла, в якій справі вона вже 22 роки: "Це відкрило нові обрії"
3 знаки Зодіаку, чиє життя перевернеться в березні: хто зловить удачу незважаючи на ретрогради та затемнення
-
Запікання: На лист, застелений пергаментом, викладаємо замариновані курячі грудки, зверху щедро розподіляємо начинку з болгарського перцю та майонезу. Відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
-
Завершальний штрих За 20 хвилин до готовності посипаємо грудки натертим сиром і знову відправляємо в духовку. Сир розплавиться і створить неймовірно смачну скоринку, яка просто танутиме в роті.
Цей рецепт не лише смачний, а й досить легкий у приготуванні. Курка виходить соковитою та ароматною, а болгарський перець надає страві свіжості та яскравого кольору. Приємного апетиту!
Читайте також:
Ніжні сирні трикутники з бананом: рецепт смачного десерту за 10 хвилин.
Картопля в глазурі: хрумка магія карамельна на вашій тарілці, рецепт.
Ідеальний яблучний пиріг з корицею: хрумке тісто та карамельна начинка, рецепт на 8 березня.