Якщо хочеться чогось легкого, корисного і в той же час пікантного - цей салат відмінно впишеться у ваш раціон.
Мінімум інгредієнтів, максимум смаку! Класне рішення і для повсякденного обіду, і як закуска до м'яса чи гарніру.
Що знадобиться:
- Капуста - 1 качан
 - Морква - 2 штуки
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Чорний перець (мелений) - 1/3 ч. ложки
 - Червоний гострий перець - 1/2 ч. ложки
 - Коріандр (мелений) - 1 ч. ложка
 - Паприка - 1 ч. ложка
 - Оцет (9%) - 1 ч. ложка
 - Рослинна олія — на око
 - Сіль - за смаком
 - Зелень (за бажанням) - кріп, петрушка або кінза
 
Як готувати:
- 
Капусту нарізаємо великими кубиками , трохи присолюємо і добре розминаємо руками до м'якості.
 - 
Моркву натираємо на тертці , теж трохи підсолюємо та залишаємо окремо, щоб вона пустила сік.
 - 
Після 30 хвилин віджимаємо капусту та моркву , об'єднуємо у великій мисці.
Популярні новини заразПоказати щеГроші під ялинку: українцям заплатять до 6500 грн зимової допомоги - хто отримає нову "тисячу Зеленського" і більше
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"
Манікюр, який принесе успіх у 2026: як задобрити Червону Вогняну Кінь у новорічну ніч
 - 
Додаємо спеції: чорний та червоний перець, паприку, коріандр , пропущений через прес часник .
Літній салат, кадр з відео - 
Розігріваємо рослинне масло до гарячого стану і заливаємо ним салат - це розкриває аромат спецій і робить салат особливо апетитним.
 - 
Вливаємо оцет , за бажанням - рубану зелень.
 - 
Все ретельно перемішуємо і прибираємо в холодильник хоча б на кілька годин. Він настоїться - і стане ще смачніше!
 
Читайте також:
Запіканка з куркою та ананасами: рецепт, після якого захочеться добавки.
Налий собі літо: простий рецепт кавунового лимонаду для спекотних днів.
