Рецепт молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі не потребує особливих навичок для приготування по-справжньому смачної страви.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі нам знадобиться:
- Кабачки - 2 шт.
- Фарш курячий - 300 г
- Яйця – 2-3 шт.
- Молоко - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Соль - 1 ч. л.
- Паприка мелена – 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова - для смаження
Спосіб приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі:
1. У фарш для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі додайте пів чайної ложки солі і добре перемішуйте, щоб сіль рівномірно розподілилася.
2. Приготуйте кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі. Збийте яйця з половиною чайної ложки солі, паприкою та молоком. Якщо яйця маленькі, візьміть 3 штуки, якщо великі – 2 достатньо.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
3. Додайте борошно в кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі й добре розмішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Кляр для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі готовий.
4. Наріжте кабачки кружальцями завтовшки близько 3-5 мм.
5. На один кружок кабачка для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі покладіть трохи фаршу, потім накрийте другим кружечком і злегка притисніть.
6. Робіть так з кожним кабачком та порцією фаршу для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі.
7. Розігрійте сковороду і додайте олію для страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі. Зменшити вогонь до мінімуму. Вмочіть кожну заготовку з кабачка в клярі і викладіть на сковороду. Обсмажуйте кабачки в клярі з обох боків до золотистої скоринки.
8. Страва за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі прикрасьте свіжою зеленню та подайте до столу.
Такий рецепт приготування страви за рецептом молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі додасть новий смак та аромат вашому обіду чи вечері. Насолоджуйтеся соковитими та апетитними молодими кабачками "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі!
Читайте також:
Будете потай красти з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму
Це справжній делікатес: рецепт грибної ікри з опеньків. Заготівля на зиму
Усі думатимуть, що це ананаси: рецепт маринованих кабачків на зиму