Ця страва придатна не лише для дорослого, а й для дитячого харчування. Коли сир розплавиться і потече, а вершки просочать кульки, у вас вийде розкішна страва власного приготування!

складові

  • куряче філе 500 г;
  • вершки 200 мл;
  • твердий сир 150 г;
  • яйця 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста 1 головка;
  • часник 2 зубчики.

Куряче філе трохи відбити та дрібно нарізати. Додати до нього дрібно нарізану цибулю, сіль і мелений перець, вбити сире яйце. Масу добре перемішати, сформувати невеликі кульки.

Форму для запікання змастити вершками, викласти кульки, їх можна обваляти в борошні. Пекти при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.

Для приготування заливки натерти твердий сир, додати тиск часник і вершки. Готовим соусом полити кожну курячу кульку, поставити в духовку ще на 15-20 хвилин.

важливо!

  • Для гарніру можна згасити будь-які овочі або приготувати салат.
  • Якщо страва готується для дітей - покладіть в неї менше гострих інгредієнтів, при її приготуванні можна обійтися без перцю і часнику.
Читайте також:

Як же хочеться їх скуштувати: рецепт кабачкових млинців з куркою та сметаною

Популярні новини зараз

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Показати ще

Це райська насолода: рецепт ніжних лінивих вареників з сиром та вишнею