Наріжте цибулю великими шматками, складіть разом із ребрами у форму для запікання. Поставте в духовку на 180°C на 30-40 хвилин. Дайте охолонути.

Разом з ребрами запікайте буряки в духовці протягом 1,5 години, попередньо загорнувши кожен у фольгу. Охолодіть, зніміть шкірку та наріжте кубиками.

Наріжте другу цибулину дрібним кубиком і посмажте на сковороді з вершковим маслом, додайте|добавляйте| частину буряка і реберця.

Для соусу змішайте сметану, гірчицю, хрін, додайте соус до сковороди. Влийте молоко і залиште випаровуватися.

Окремо на сковороді посмажте буряк та цибулю на вершковому маслі, додайте сіль, чорний перець.

Для подачі викладіть в тарілку реберця з буряком, додайте окремо смажений буряк і цибулю.

Популярні новини зараз

Шпигунка в білому халаті: українську медсестру засудили на довічне за злив даних путінським посіпакам

Секретна зброя городника: як виростити кабачки, що дають врожай до осені

Секрет багатого врожаю: яке добриво потрібно внести, щоб плодові дерева та кущі ломилися від плодів

Астрологи в шоці: 43% українців вірять у гороскопи - і це змінює країну

Показати ще

Читайте також:

Так робили за старих часів: для чого при варінні м'яса наші бабусі клали порожню чарку в каструлю

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом

Ідеально під курку, котлети чи свинину: рецепт зеленої аджики по-кавказьки на зиму

Це просто божественно: рецепт свинини, запеченої в рукаві з яблучним соком