Цей рецепт капустяного пирога просто чудовий і досить простий у приготуванні.

Інгредієнти:

Білокачанна капуста: 600-700 г.

Солодкий перець: 1 шт.

Терта морква: 1 шт.

Цибуля: 1 шт.

Популярні новини зараз

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Яйця: 3 шт.

Пшоняне борошно: 2-3 ст. л.

Часник: 2 зубчики.

Сіль: щіпка.

Мелений гострий перець: щіпка.

Готовка

Приготування:

Дрібно наріжте капусту, залийте її окропом і залиште на 10 хвилин, щоб вона стала м'якою. Повністю злийте воду за допомогою дуршлагу.

Обсмажте цибулю, терту моркву та солодкий червоний перець до м'якості. Потім додайте цю суміш у капусту.

Потім додайте яйця, часник, спеції та пшоняне борошно в капустяну суміш і добре перемішайте.

Викладіть цю суміш на сковороду і обсмажте з обох боків до золотистої скориночки.

Ось і все, капустяний пиріг готовий. Ця страва може стати чудовим доповненням до будь-якої трапези, будь то як гарнір або основна страва.

Читайте також:

Божественний квашений кавун на зиму: рецепт заморського делікатесу, який благатимуть розкрити

Зметуть зі столу насамперед: рецепт ніжного хеку у вершковому соусі, який розтане у роті

Про пиріжки ви забудете: швидка альтернатива з лаваша та картоплі – рецепт, який точно збережете