Цей рецепт капустяного пирога просто чудовий і досить простий у приготуванні.
Інгредієнти:
Білокачанна капуста: 600-700 г.
Солодкий перець: 1 шт.
Терта морква: 1 шт.
Цибуля: 1 шт.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Яйця: 3 шт.
Пшоняне борошно: 2-3 ст. л.
Часник: 2 зубчики.
Сіль: щіпка.
Мелений гострий перець: щіпка.
Приготування:
Дрібно наріжте капусту, залийте її окропом і залиште на 10 хвилин, щоб вона стала м'якою. Повністю злийте воду за допомогою дуршлагу.
Обсмажте цибулю, терту моркву та солодкий червоний перець до м'якості. Потім додайте цю суміш у капусту.
Потім додайте яйця, часник, спеції та пшоняне борошно в капустяну суміш і добре перемішайте.
Викладіть цю суміш на сковороду і обсмажте з обох боків до золотистої скориночки.
Ось і все, капустяний пиріг готовий. Ця страва може стати чудовим доповненням до будь-якої трапези, будь то як гарнір або основна страва.
Читайте також:
Божественний квашений кавун на зиму: рецепт заморського делікатесу, який благатимуть розкрити
Зметуть зі столу насамперед: рецепт ніжного хеку у вершковому соусі, який розтане у роті
Про пиріжки ви забудете: швидка альтернатива з лаваша та картоплі – рецепт, який точно збережете