Цей рецепт баклажанів по-корейськи – чудова варіація класичного корейського морквяного салату.

Інгредієнти:

3 баклажана.

2 солодкі перці.

1 морква.

1 цибулина.

Популярні новини зараз

Справжня прикраса: рецепт печива "Каштани" з маминого зошита

Зробіть цей манікюр вже у грудні: які кольори принесуть успіх із грошима

Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Показати ще

1 пучок петрушки.

2 ст. л. соєвого соусу.

2 ст. л. рослинної олії.

2 ст. л. оцту.

3 зубчики часнику.

1 ст. л. мед.

1 год. л. коріандру.

Сіль та перець за смаком.

Баклажани по-корейськи

Приготування:

Наріжте баклажани тонкими смужками (довжиною 4-6 см). Обсмажте їх на пательні з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору. Або запечіть їх, якщо ви віддаєте перевагу менше олії.

Наріжте цибулю чвертькільцями, перець смужками і натріть моркву на тертці для корейської моркви. Змішайте ці овочі в мисці.

Подрібніть часник і петрушку, потім змішайте їх у мисці з іншими овочами.

В окремій мисці змішайте соєвий соус, рослинну олію, оцет, мед і коріандр. Полийте цим соусом овочеву суміш.

Потім додайте смажені (або запечені) баклажани в миску з овочами та соусом. Ретельно перемішайте, щоб рівномірно покрити все. Залиште салат на 2-3 години або поставте в холодильник на ніч для кращого смаку.

Так, ця страва з баклажанів у корейському стилі обов'язково стане хітом завдяки своєму унікальному смаку та хрусткості.

Читайте також:

Навіть три порції буде мало: рецепт соковитого пирога з капустою на сковороді за кілька хвилин

Божественний квашений кавун на зиму: рецепт заморського делікатесу, який благатимуть розкрити

Про пиріжки ви забудете: швидка альтернатива з лаваша та картоплі – рецепт, який точно збережете