З настанням холодів ситні страви стають все більш популярними, оскільки ми шукаємо втіху в стравах, що зігрівають. Якщо ви шукаєте чудову альтернативу класичному салату Олів'є для вашого столу, салат «Київський» стане чудовим вибором.
Інгредієнти:
2 середні картоплини.
1 велика морква.
2 курячі яйця.
2-3 солоні огірки.
Таємне кохання, яке змінило все: Олексій Суханов вперше розповів про стосунки і справжнє щастя
Чому не можна садити яблуню на старе місце: правда, яка врятує ваш садок
Батарея замість бензину: новий Ford Puma Gen-E приїхав в Україну й обіцяє перевернути уявлення про дешевий електрокросовер
Мовчазний погляд, що змушував червоніти: Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко "виховувала" його за російську
1 болгарський перець.
200 г шинки.
2 столові ложки майонезу.
4 столові ложки зеленого горошку.
Інструкції:
Почніть з відварювання картоплі та моркви у шкірці. Одночасно відваріть яйця до готовності.
Видаліть насіння з болгарського перцю і наріжте його невеликими кубиками, переконавшись, що вони відповідають розміру інших інгредієнтів салату.
Як тільки варені овочі та яйця охолонуть, очистіть їх і наріжте кубиками. Наріжте солоні огірки та шинку так само.
У великій мисці змішайте всі подрібнені інгредієнти. Додайте майонез і добре перемішайте, щоби все рівномірно покрилося.
Ось і все, дайте салату охолонути в холодильнику перед подачею та насолоджуйтесь.
Він не тільки простий у приготуванні, але й стане чудовим доповненням до вашого столу, привнісши свіжу нотку до ваших зимових страв.
Читайте також:
Пікантні мариновані баклажани з перцем – рецепт, який благатимуть розкрити
Так готують в італійських ресторанах: рецепт вишуканого хлібного супу з сиром та капустою
Піца з пельменів, що злиплися у морозилці - новаторський рецепт вразить кожного