Швидко приготувати мариновану капусту просто, і ви зможете насолодитися ароматною стравою без довгого очікування.
Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто хоче отримати смачне та корисне доповнення до своїх страв лише за 40 хвилин.
Інгредієнти:
1 невеликий качан білокачанної капусти.
1 морква.
3 зубчики часнику.
Розлучення, про яке мовчали: легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла всю правду без прикрас
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
Оззі Осборн похований у власному саду: як відбулось прощання з легендою в стилі рок-н-ролу
ТОП-8 помилок водіїв, через які "злітають" гроші: як не платити штрафи, коли цього можна уникнути
100 мл оцту (6%).
200 мл води.
2 столові ложки цукру.
1 столова ложка солі.
2 лаврові листи.
1 чайна ложка меленого чорного перцю.
Інструкції з приготування:
Наріжте капусту великими шматками чи соломкою. Натріть моркву і подрібніть часник. Змішайте всі овочі у глибокій мисці.
У каструлі доведіть воду до кипіння. Додати оцет, сіль, цукор, лавровий лист і чорний перець. Ретельно перемішайте та дайте маринаду покипіти протягом хвилини, перш ніж зняти його з вогню. Дайте йому трохи охолонути, щоб він не був занадто гарячим, коли ви виливатимете його на овочі.
Залийте теплим маринадом капусту та інші овочі. Ретельно перемішайте все, щоб капуста була добре покрита.
Потім накрийте миску кришкою або тарілкою та залиште при кімнатній температурі на 30–40 хвилин. За цей час капуста вбере смаки, стане хрусткою та ароматною.
Ось і все після замочування ваша швидко маринована капуста готова до вживання.
Читайте також:
Пікантні мариновані баклажани з перцем – рецепт, який благатимуть розкрити
Та сама кабачкова ікра з дитинства – рецепт від наших улюблених бабусь