З настанням середини осені багато хто з нас прагне насолодитися достатком свіжих томатів разом із консервованими продуктами.

Якщо ви шукаєте смачний спосіб насолодитися цими корисними овочами, скуштуйте цей смачний рецепт томатного супу.

Інгредієнти:

2 кг томатів.

1 цибулина.

5 зубчиків часнику.

Популярні новини зараз

Графіки відключень світла скоро повернуться: українцям сказали, коли ситуація в енергетиці стане критичною

Мобілізація з 20 років: Україна може знизити вікові обмеження для призову на фронт

Святковий стіл заграє новими фарбами: рецепт дуже смачного салату з печінкою та пекінською капустою

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Курячий бульйон (за смаком).

Свіжий чи сушений базилік (за смаком).

2 ч. л. цукру.

Сіль та перець (за смаком).

Інструкції з приготування:

Наріжте очищені томати скибочками та покладіть їх у форму для запікання. Збризкайте олією.

Томатний суп

Видавіть часник через часнику і посипте їм томати. Приправте сіллю та перцем до смаку. Випікайте в попередньо розігрітій духовці за температури 190 °C протягом 30 хвилин.

Поки помідори запікаються, очистіть і дрібно наріжте цибулю. Злегка обсмажте його на олії в окремій сковороді.

Як тільки томати будуть готові, додайте їх до сковороди з обсмаженою цибулею. Влийте курячий бульйон, щоб досягти бажаної густоти супу (менше бульйону дасть густіший). Доведіть суміш до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на повільному вогні протягом 10 хвилин.

Додайте цукор та спеції, потім за допомогою блендера подрібніть суп до однорідної маси. Подавайте гарячим, за бажанням прикрасивши грінками.

Читайте також:

Хрустітимете щодня і не набридне: рецепт соковитої маринованої капусти від наших дідів

У 100 разів смачніше, ніж "Олів'є": рецепт божественного "Київського" салату, який зметуть за секунди

Пікантні мариновані баклажани з перцем – рецепт, який благатимуть розкрити