З настанням середини осені багато хто з нас прагне насолодитися достатком свіжих томатів разом із консервованими продуктами.
Якщо ви шукаєте смачний спосіб насолодитися цими корисними овочами, скуштуйте цей смачний рецепт томатного супу.
Інгредієнти:
2 кг томатів.
1 цибулина.
5 зубчиків часнику.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Маша Єфросиніна нарешті показала радість зустрічі з воїном ЗСУ: "Як сильно мені зараз потрібний"
Курячий бульйон (за смаком).
Свіжий чи сушений базилік (за смаком).
2 ч. л. цукру.
Сіль та перець (за смаком).
Інструкції з приготування:
Наріжте очищені томати скибочками та покладіть їх у форму для запікання. Збризкайте олією.
Видавіть часник через часнику і посипте їм томати. Приправте сіллю та перцем до смаку. Випікайте в попередньо розігрітій духовці за температури 190 °C протягом 30 хвилин.
Поки помідори запікаються, очистіть і дрібно наріжте цибулю. Злегка обсмажте його на олії в окремій сковороді.
Як тільки томати будуть готові, додайте їх до сковороди з обсмаженою цибулею. Влийте курячий бульйон, щоб досягти бажаної густоти супу (менше бульйону дасть густіший). Доведіть суміш до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Додайте цукор та спеції, потім за допомогою блендера подрібніть суп до однорідної маси. Подавайте гарячим, за бажанням прикрасивши грінками.
Читайте також:
Хрустітимете щодня і не набридне: рецепт соковитої маринованої капусти від наших дідів
Пікантні мариновані баклажани з перцем – рецепт, який благатимуть розкрити