Вінегрет завоював популярність завдяки своїй простоті та приємному смаку. Однак у порівнянні з більш вишуканими салатами, він часто поступається у плані привабливості.
На щастя, є простий трюк, який дозволяє покращити вінегрет і зробити його таким самим чудовим, як святкова страва.
Досвідчені кухарі поділилися у мережі унікальним методом покращення традиційного вінегрету. Замість того, щоб використовувати сиру цибулю, розгляньте можливість її спершу обсмажити.
Етапи приготування:
Почніть із дрібної нарізки цибулі.
На сковороді обсмажте нарізану цибулю до золотаво-коричневого кольору.
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Мобілізація виходить на новий рівень: за покупку авто "зливають" у ТЦК - МВС вже у справі
Зустріч там, де серце: як Міша Кацурін привів іношо чоловіка, щоб порадувати Надю Дорофєєву
Цибуля розміром з яблуко? Так, це реально - і все завдяки одній ложці простої добавки
Цей прийом перетворює його, додаючи легку хрусткість і тонку насолоду, яка може покращити весь салат.
Поради щодо приготування ідеальної заправки:
При використанні обсмаженої цибулі немає необхідності додавати в заправку олію, оскільки це може зробити страву занадто жирною.
Таким чином приготована цибуля додасть чудовий смак, який змусить вас повертатися по добавку.
Читайте також:
Ніжне та ароматне: рецепт засолювання сала на зиму від наших дідів
Коли "Олів'є" набридло, а "Крабов'є" - не смачно: рецепт українського салату "Оленка" нашвидкуруч
Бабусин секрет розкритий - рецепт хрусткої та корисної квашеної капусти на зиму