Вінегрет завоював популярність завдяки своїй простоті та приємному смаку. Однак у порівнянні з більш вишуканими салатами, він часто поступається у плані привабливості.
На щастя, є простий трюк, який дозволяє покращити вінегрет і зробити його таким самим чудовим, як святкова страва.
Досвідчені кухарі поділилися у мережі унікальним методом покращення традиційного вінегрету. Замість того, щоб використовувати сиру цибулю, розгляньте можливість її спершу обсмажити.
Етапи приготування:
Почніть із дрібної нарізки цибулі.
На сковороді обсмажте нарізану цибулю до золотаво-коричневого кольору.
"Мамин чоловік - майже мій одноліток”: неймовірна історія Руслани, її вітчима та забороненого весілля без сукні
"Мовчати не збираюся": Оля Полякова заявила, що не здасться у боротьбі за право виступити на "Євробаченні"
Ніжна яблучна хмаринка: десерт із 2 інгредієнтів, який тане в роті
"Як відучити без сліз?": Ірина Білик термыново звернулася до українців стосовно молодшого сина
Цей прийом перетворює його, додаючи легку хрусткість і тонку насолоду, яка може покращити весь салат.
Поради щодо приготування ідеальної заправки:
При використанні обсмаженої цибулі немає необхідності додавати в заправку олію, оскільки це може зробити страву занадто жирною.
Таким чином приготована цибуля додасть чудовий смак, який змусить вас повертатися по добавку.
Читайте також:
Ніжне та ароматне: рецепт засолювання сала на зиму від наших дідів
Коли "Олів'є" набридло, а "Крабов'є" - не смачно: рецепт українського салату "Оленка" нашвидкуруч
Бабусин секрет розкритий - рецепт хрусткої та корисної квашеної капусти на зиму
