Багато домашніх кухарів люблять готувати страви з субпродуктів, тому що це не тільки доступно, але й дає унікальні та смачні страви. Відмінним прикладом є невеликі відбивні з курячих сердець, які настільки смачні, що зникають миттєво.
Після попереднього маринування та обсмажування сердечки стають ніжними та соковитими всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні.
Інгредієнти:
Курячі серця - 300 гр.
Соєвий соус - 3 столові ложки.
Яйця - 2 шт.
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
Несподіваний цінопад на ключові продукти: українцям дали шанс запастися на важку зиму
Пенсії підвищать щонайменше на 2 тисячі: кого "озолотять" у першу чергу
Редиску можна посіяти в листопаді і навіть у грудні: найкращі дати для цього і як правильно, отримаєте врожай вже на 8 березня
Мука — 100 гр.
Сіль, перець, сухий часник, паприка – до смаку.
Рослинна олія — у міру потреби.
Інструкції з приготування:
Підготуйте сердечки: промийте та промокніть їх насухо.
Розріжте їх навпіл, залишивши один бік з'єднаного, щоб їх можна було відкрити як книгу.
Потім покладіть їх на обробну дошку, накрийте поліетиленовою плівкою і акуратно відбийте молотком для м'яса, поки вони не стануть однакової товщини.
Перекласти серця в миску, приправити спеціями (крім солі) і влити соєвий соус. Залишіть маринуватися на 30 хвилин.
В окремій мисці збити яйця із сіллю, ніби готуєте омлет.
Потім потрібно обваляти мариновані серця в борошні, потім занурити їх у яєчну суміш.
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте серця до золотаво-коричневого кольору з обох боків.
Ось і все, перекладіть смажені сердечка на паперові рушники, щоб увібрати масло, що залишилося.
Ці хрусткі, ароматні відбивні - відмінний спосіб перетворити прості інгредієнти на страву, яка сподобається багатьом.
Читайте також:
"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви
Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі