Напевно, ви не раз чули про те, що смажені пельмені набагато смачніше варених. Звичайно, все залежить від смаку. але якщо знати, як правильно їх посмажити, це точно виявиться правдою.

Отже, цей рецепт підходить і для тих, хто ніколи не куштував смажені пельмені та зацікавлений на рахунок смаку. і для тих, хто пробував і кому не сподобалося (можливо ви зробили щось неправильно), а також для тих, хто в принципі їх любить, адже можливо ви підкреслите щось нове для свого рецепту.

Смажені пельмені, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Пельмені - 400 г;
  • Рослинна олія;
  • Сметана - 100 мл;
  • Тепла вода - 100 мл;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Кріп – 1 пучок;
  • Свіжемелений перець;
  • Сіль - ⅓ ч.л.

Приготування смажених пельменів зі сметаною та сиром:

1.У сковороді на сильному вогні розігріваємо олію, обсмажуємо пельмені 6-8 хвилин. У цей час змішуємо сметану із теплою водою, сіллю.

2.Виливаємо сметанну суміш у пельмені, залишаємо гасити при мінімальному вогні на 8-10 хвилин. Натираємо на великій тертці сир і посипаємо пельмені.

Смажені пельмені, кадр з відео

Популярні новини зараз

Жахливе бомбардування Києва: Нікітюк, Єфросиніна, Дорофєєва, Кравець, Дантес, Квіткова та Клопотенко стали свідками пекла

Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Чарівна обрізка у червні: як отримати відро малини з одного куща

Показати ще

3. Залишаємо пельмені під кришкою на мінімальному вогні на пару хвилин. Шинкуємо тим часом кріп, посипаємо кропом і перцем готову страву.

Читайте також:

Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки.

Домашній вишневий торт - найкращий десерт: і бабусин компот стане в нагоді, рецепт.