Як часто ви замислюєтеся про те, що ж приготувати на обід, вечерю, в "гальмо" на роботу? Напевно, цей ребус у вас регулярно, адже треба і м'ясне, і гарнір.
А що якщо поєднати ці два насолоди і приготувати старі-добрі зрази? Так, це супер рішення на весь час і ми дамо вам рецепт найсмачніших зраз, які подобаються всім без винятку.
Інгредієнти:
- Картопля - 1 кг;
- Фарш - 350 г;
- Цибуля - 150 г;
- Часник - 10 г;
- Рослинна олія - 30 г;
- Перець солодкий – 100 г;
- Сир - 100 г;
- Сіль - 15 г;
- Перець чорний мелений - 3 г;
- Паприка солодка – 10 г;
- Сухий часник - 3 г;
- Коріандр - 1 г;
- Яйце - 1 шт.;
- Крохмаль - 20 г.
Приготування фаршированих зраз:
1.Очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками картопля, відварюємо протягом 20 хвилин. У цей час дрібно нарізаємо цибулю, очищаємо перець і ріжемо його теж дрібно. Натираємо на дрібній тертці зубчики часнику.
2.У сковороді розігріваємо рослинну олію, обсмажуємо спершу цибулю, потім до неї додаємо перець.
3. Після обсмажування цибулі з перцем додаємо часник, викладаємо фарш. Після обсмажування фаршу, висипаємо до начинки сіль та перець, готуємо так ще 5 хвилин.
Місячний календар городника на тиждень 11-17 листопада: поради для успішних робіт
Путін віддасть Україні території, але не ті: що передбачає "план Трампа" після закінчення війни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
4. Натираємо на дрібній тертці сир і в начинку, що остигнула, додаємо його. З картоплі зливаємо воду, викладаємо до неї чорний перець, паприку, сухий часник і коріандр із крохмалем, перетворюємо на пюре.
5.В охолоджене картопляне пюре вводимо яйце, перемішуємо. Формуємо з картопляного пюре невеликі колобки вагою по 100 г. Робимо з колобків товсті коржики, куди кладемо по 45 г начинки. Запечатуємо начинку всередині зраз, формуємо пиріжки.
6. Розбиваємо в окрему тару пару яєць, збиваємо. Окремо також висипаємо панірувальні сухарі. Опускаємо зрази спочатку в яєчну суміш, а потім у сухарі.
7. Обсмажуємо зрази по 3-4 хвилини з обох боків на суміші вершкового та олії.
Читайте також:
Стане зіркою святкового столу: рецепт салату з грибами та корейською морквою.
Ви впораєтеся за 15 хвилин: рецепт сирного десерту з ананасом та маком.