Цей салат поєднує в собі мінімум зусиль з максимальним смаком, в результаті чого виходить соковита, легка та ідеально збалансована страва.
Ідеально підходить як для повсякденних сімейних обідів, так і для святкових випадків, це швидкий та простий рецепт, який вражає без потреб складних кулінарних навичок.
Інгредієнти:
Крабові палички: 200 г.
Варені яйця: 5 шт.
Твердий сир: 150 г.
Синоптики б'ють на сполох: погода на вихідні змусити сидіти вдома - шторм, морози, сніг та крижаний дощ
Помилки при посадці малини: як не позбавити себе врожаю
Пенсійні виплати по-новому: що зміниться з 1 січня
Мобілізація не залишить вибору: ТЦК поставили українців перед фактом
Консервовані ананаси: 150 г.
Чеснок: 1 зубчик.
Майонез: 3–4 ст. л.
Інструкції з приготування:
Відваріть яйця до твердості, остудіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Наріжте крабові палички, сир та консервовані ананаси на однакові дрібні кубики для рівномірної текстури.
Для нотки гостроти дрібно натріть або подрібніть зубчик часнику.
Потім змішайте усі нарізані кубиками інгредієнти у великій мисці. Додайте майонез і перемішайте, поки все буде рівномірно покрито.
Також для посилення смаку поставте салат у холодильник на 15-20 хвилин перед подачею.
Поради щодо ідеального салату:
Для ніжного смаку оберіть моцареллу або голландський сир. Для більш гострого смаку оберіть чеддер.
Використовуйте консервовані ананаси у власному соку, а не сиропі, щоб уникнути занадто солодкого присмаку.
Замініть частину майонезу сметаною або грецьким йогуртом для здоровішого смаку.
Додайте кукурудзу або нарізані кубиками свіжі огірки, щоб урізноманітнити рецепт.
Читайте також:
Насичений і прозорий холодець із курки: рецепт без желатину на Різдво та Новий рік
Шашлик та відбивні навіть поряд не стояли: рецепт пікантної свинини з чорносливом