Якщо вам хочеться чогось смачного, корисного та простого у приготуванні, то цей рецепт домашніх курячих ковбасок стане справжньою знахідкою!

Ніяких консервантів та підсилювачів смаку – лише натуральні інгредієнти, свіжість та аромат спецій.

Курячі ковбаски, кадр з відео

Що знадобиться?

  • Куряче філе – 450 г (можна взяти грудку чи стегна без шкіри)
  • Цибуля – 1 середня головка
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Свіжа кінза – невеликий пучок (або інша зелень до смаку)
  • Спеції – чорний перець, прованські трави чи улюблені приправи
  • Вода чи молоко – 50 мл для соковитості

Як приготувати?

  1. Фарш без клопоту. Усі інгредієнти складіть у чашу блендера і подрібніть до однорідності. Повинна вийти густа маса, що нагадує пасту.

    Курячі ковбаски, кадр з відео

  2. Формуємо ковбаски. Перекладіть курячий фарш у харчовий пакет або кондитерський мішок, відріжте куточок та видавлюйте невеликі ковбаски прямо на суху розігріту сковороду.

    Популярні новини зараз

    Українців шокують шалені штрафи за дім у селі: як не втратити сотні тисяч гривень на своєму будинку

    Дрова підскочили в ціні? Хто з українців й скільки зможе купити цієї зими

    Маленький фанат поставив у глухий кут Олю Полякову: згадав її російські пісні прямо на сцені

    Полуниця з характером: кого підселити, щоб ягоди стали солодшими

    Показати ще
  3. Обсмажування до рум'яної скоринки. Підрум'яніть ковбаски з усіх боків до золотистого кольору, потім зменште вогонь, накрийте кришкою і дайте їм "дійти" протягом 5 хвилин.

    Курячі ковбаски, кадр з відео

Готово!

Ароматні, соковиті та такі ніжні – ці курячі ковбаски можна подавати з гарніром, у лаваші чи навіть як самостійну страву. Вони ідеальні для вечері чи корисного перекушування.

Курячі ковбаски, кадр з відео

Читайте також:

Закуска з минулого: радянський рецепт фаршированих бубликів, який здивує гостей.

Рецепт коли хочеться затишку: ніжний вершковий каррі з пряними нотками.

Ніжна галета з яйцем та сиром: швидкий рецепт для затишного сніданку.