Шукаєте легкий, але ситний рецепт для вечері? Ці котлети з тунцем - ідеальний вибір!

Ніжні, соковиті та з хрусткою скоринкою, вони швидко готуються і можуть стати відмінним рішенням для обіду чи вечері. А ще, вони настільки смачні, що не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів.

Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

Інгредієнти:

  • 160 г відвареного рису
  • 2 банки консервованого тунця
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • Декілька гілочок зелені (петрушка або кріп)
  • Панірувальні сухарі (для обсипання)

Покроковий процес:

  1. У глибокій мисці поєднайте відварений рис, яйце, дрібно нарізану цибулю та зелень, а також тунець (попередньо відціджений від рідини). Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

    Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

  2. Сформуйте котлетки з отриманої маси і обваляйте в панірувальних сухарях. Це надасть страві апетитної скоринки.

    Популярні новини зараз

    Розлучення, про яке мовчали: легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла всю правду без прикрас

    Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці

    З'їж це, і Меркурій тебе не чіпатиме: який фрукт притягне успіх кожному знаку Зодіаку в серпні 2025

    Брутальна мобілізація пенсіонерів: ТЦК "бусифікували" 65-річного – що вирішив суд

    Показати ще
  3. Розігрійте сковороду і обсмажуйте котлети по обидва боки під кришкою до появи рум'яної скоринки. Після смаження викладіть готові котлети на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.

Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

Читайте також:

Картопляні вафлі з сиром: ідеальний сніданок із хрусткою скоринкою.

Повітряний ванільний бісквіт: класика, в яку закохуєшся з першого шматочка, рецепт для будь-якого торта.