Шукаєте легкий, але ситний рецепт для вечері? Ці котлети з тунцем - ідеальний вибір!

Ніжні, соковиті та з хрусткою скоринкою, вони швидко готуються і можуть стати відмінним рішенням для обіду чи вечері. А ще, вони настільки смачні, що не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів.

Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

Інгредієнти:

  • 160 г відвареного рису
  • 2 банки консервованого тунця
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • Декілька гілочок зелені (петрушка або кріп)
  • Панірувальні сухарі (для обсипання)

Покроковий процес:

  1. У глибокій мисці поєднайте відварений рис, яйце, дрібно нарізану цибулю та зелень, а також тунець (попередньо відціджений від рідини). Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

    Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

  2. Сформуйте котлетки з отриманої маси і обваляйте в панірувальних сухарях. Це надасть страві апетитної скоринки.

    Популярні новини зараз

    Комунальники готують щоденні перевірки квартир: якщо двері не відчинити – не дивуйтесь платіжкам

    Місячний календар посіву на травень-2025: найкращі та найгірші дні для роботи на городі та саду – урожай оцінить

    Олена Кавець розповіла, чи пішла з "Квартал 95" через сварку з хлопцями: "Життя розвело нас у різні боки"

    Темна сторона добрих намірів: на Франківщині затримали батька-вихователя, якого підозрюють у знущаннях над дітьми

    Показати ще
  3. Розігрійте сковороду і обсмажуйте котлети по обидва боки під кришкою до появи рум'яної скоринки. Після смаження викладіть готові котлети на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.

Рисові котлети з тунцем, кадр з відео

Читайте також:

Картопляні вафлі з сиром: ідеальний сніданок із хрусткою скоринкою.

Повітряний ванільний бісквіт: класика, в яку закохуєшся з першого шматочка, рецепт для будь-якого торта.