Шукаєте легкий, але ситний рецепт для вечері? Ці котлети з тунцем - ідеальний вибір!
Ніжні, соковиті та з хрусткою скоринкою, вони швидко готуються і можуть стати відмінним рішенням для обіду чи вечері. А ще, вони настільки смачні, що не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
- 160 г відвареного рису
- 2 банки консервованого тунця
- 1 цибулина
- 1 яйце
- Декілька гілочок зелені (петрушка або кріп)
- Панірувальні сухарі (для обсипання)
Покроковий процес:
-
У глибокій мисці поєднайте відварений рис, яйце, дрібно нарізану цибулю та зелень, а також тунець (попередньо відціджений від рідини). Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
Рисові котлети з тунцем, кадр з відео -
Сформуйте котлетки з отриманої маси і обваляйте в панірувальних сухарях. Це надасть страві апетитної скоринки.
Популярні новини заразКомунальники готують щоденні перевірки квартир: якщо двері не відчинити – не дивуйтесь платіжкам
Місячний календар посіву на травень-2025: найкращі та найгірші дні для роботи на городі та саду – урожай оцінить
Олена Кавець розповіла, чи пішла з "Квартал 95" через сварку з хлопцями: "Життя розвело нас у різні боки"
Темна сторона добрих намірів: на Франківщині затримали батька-вихователя, якого підозрюють у знущаннях над дітьми
-
Розігрійте сковороду і обсмажуйте котлети по обидва боки під кришкою до появи рум'яної скоринки. Після смаження викладіть готові котлети на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.
Читайте також:
Картопляні вафлі з сиром: ідеальний сніданок із хрусткою скоринкою.
Повітряний ванільний бісквіт: класика, в яку закохуєшся з першого шматочка, рецепт для будь-якого торта.