Цей простий рецепт перетворює просту свинину на соковиту та ароматну страву з ідеально підсмаженою скоринкою та соковитою начинкою.
За допомогою всього жмені спецій та швидкого процесу приготування ці свинячі відбивні ідеально підходять як для повсякденних прийомів їжі, так і для особливих вечерь.
Інгредієнти:
700 г свинячої корейки.
1 ч. л. меленої паприки.
Три ч. л. меленого кмину.
Даша Кацуріна показала каблучку з діамантом: шанувальники гадають, чи зробив Дантес пропозицію
Дружина Віктора Павліка поділилася особистим: у трирічного сина - рідкісне захворювання
Кохання під зірковим вогнем: травень 2025 обіцяє пристрасть та доленосні зізнання для 3 знаків Зодіаку
Мобілізація 50+ у травні: що готують ТЦК для передпенсійного віку
Половина ч. л. порошку чилі.
Половина ч. л. сушеного часнику.
Чверть ч. л. гірчичного порошку.
Ароматний і червоний перець за смаком.
1 ст. л. тростинного цукру.
Половина ч. л. солі.
Рослинна олія за потреби.
Інструкції з приготування:
Наріжте свинячу корейку на шматочки завтовшки близько 1,5 см. Використовуйте молоток для м'яса, щоб відбити обидві сторони кожної скибочки.
У невеликій мисці змішайте кмин, гірчичний порошок, паприку, порошок чилі, часниковий порошок, сіль, цукор та перець. Помірно покрийте обидві сторони свинячих скибочок сумішшю спецій, злегка вдавлюючи її.
Розігрійте сковороду і злегка змастіть її олією. Покладіть свинячі скибочки на гарячу сковороду і обсмажте їх приблизно по 2 хвилини з кожного боку, щоб утворилася скоринка. Зменшіть вогонь до середнього та продовжуйте готувати ще 8 хвилин, періодично перевертаючи м'ясо, щоб воно прожарилося.
Після того, як свинячі відбивні будуть готові, перекладіть їх на тарілку і дайте відпочити близько 5 хвилин. Це допоможе сокам перерозподілитися, зробивши м'ясо ніжнішим та ароматнішим.
Ось і все, подавайте гарячими з улюбленими гарнірами - ці відбивні добре поєднуються з овочами, картопляним пюре або свіжим салатом.
Нагадаємо, фарширований батон – смачніше за будь-яку піцу: простий і дешевий рецепт суперзакуски
Раніше «hyser» повідомляв, секрет пишних і смачних вареників: додайте це до борошна для ідеального тіста, рецепт
Як повідомляв «hyser», ніжні рубані котлети з печінки: смачний рецепт, який благатимуть розкрити