Рецепт гарбузових дерунів на сковороді:
Інгредієнти:
500 г гарбуза.
2 яйця.
1 цибулина.
4 столові ложки борошна (або більше).
Щоб не хотіли до України: російські військові почали лякати дітей на тимчасово окупованих територіях
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку: тригон Місяць-Юпітер готує пастку
Новий тариф на опалення: коли українцям готуватись до підвищення цін на комуналку
Ціни на молоко, сир та олію злетіли: що діється з молочкою в українських супермаркетах
3 столові ложки олії (для смаження).
Перець чорний мелений (за смаком).
Солити (за смаком).
Інструкції:
Вимийте та наріжте гарбуз. Очистіть і наріжте його невеликими шматочками, видаливши насіння.
Натріть гарбуз, використовуючи середню тертку. Якщо гарбуз дуже соковитий, відіжміть і злийте зайвий сік.
Очистіть і натріть цибулю. Кількість регулюйте в залежності від смакових уподобань.
Посоліть і поперчіть терту гарбузово-цибульну суміш. Розмішайте добре.
Вбийте яйця та ретельно перемішайте.
Додайте пару столових ложок борошна та перемішайте. Продовжуйте поступово додавати борошно, поки тісто не загусне. Воно має бути густим і не рідким.
Нагрійте сковороду на сильному вогні та додайте олію без запаху.
Ложкою викладаємо тісто на сковороду, формуючи тонкі млинці для більш якісного та швидкого прожарювання.
Обсмажте млинці до золотистого кольору, потім переверніть, щоб підсмажити інший бік. Для рівномірного обсмажування відрегулюйте вогонь до середнього.
Після цього дістаньте млинці з форми і покладіть їх на паперовий рушник, щоб увібрати зайву олію.
Повторіть процедуру з тестом, при необхідності додавши ще масла.
Подавайте гарбузові оладки гарячими зі сметаною чи улюбленим соусом. Смачного!
Читайте також:
На такої шейхи пустинями їздять: у мережі показали Запорожець, створений для пісків
Українцям роздають по 10 тисяч гривень: хто може отримати і що для цього потрібно зробити
Коли почнуться весняні канікули цього року і скільки вони триватимуть