Котлети з квасолі - поживна і ситна страва, що ідеально підходить не тільки для Великого посту, але і для збалансованої дієти.
Вони сповнені смаку, добре поєднуються з будь-яким гарніром і прості у приготуванні.
Інгредієнти:
250 г білої чи іншої квасолі.
Цибуля – 1 шт.
20 мл рослинної олії.
Бог все-таки існує? Відомий вчений довів це за допомогою математики
Соковиті курячі фрикадельки у грибному соусі: ідеальна страва для затишної вечері
Місячний календар посіву на березень 2025 року: город та сад вразять урожайністю
Чому тріскається капуста і як цього уникнути: секрети городників, які мало хто знає
100 г манної крупи.
Половина ч. л. приправи каррі.
4 гілочки петрушки.
1 ч. л. солі.
Інструкції з приготування:
Спочатку замочіть її на 6–8 годин, потім відваріть у підсоленій воді до м'якості.
Дрібно наріжте і обсмажте на рослинній олії цибулю, поки вона стане золотою.
Також подрібніть відварену квасолю за допомогою м'ясорубки або блендера до однорідної маси.
Додайте в суміш квасолі обсмажену цибулю, каррі, сіль та 2 ст. л. манної крупи. Добре перемішайте.
Дрібно наріжте петрушку, додайте в суміш і залиште на 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.
Після цього змочіть руки водою, сформуйте із суміші котлети та обваляйте їх у манній крупі.
Обсмажте котлети на сковороді на середньому вогні, поки вони не покриються хрусткою скоринкою з обох боків.
Ці чудові котлети можна подавати зі свіжим салатом овочевим, гарніром або пікантним соусом. Спробуйте цей простий, але корисний рецепт і насолоджуйтесь поживною стравою.
Нагадаємо, секрет соковитого та ніжного шашлику: рецепт маринаду, щоб м'ясо було м'яким і тануло у роті
Раніше «hyser» повідомляв, найсмачніша пісна страва: рецепт квасолі з копченою паприкою та яблуками – пальчики оближете
Як повідомляв «hyser», повітряні ліниві вареники з сиром: рецепт з особливою добавкою, який все змінить